Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Έχετε την ευκαιρία να ανορθώσετε σε νέα επίπεδα την ικανότητά σας να δικτυώνεστε, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη σε μια ευνοϊκή όψη, που θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Αποφασίστε εσείς αν ενδιαφέρεστε να διατηρήσετε μια ηγετική στάση ή θέλετε να δοκιμάσετε ένα πιο «απαιτητικό» κοινό. Να ξέρετε ότι όσο πιο μακριά ρίξετε τα δίκτυα σας, τόσο πιο διευρυμένη θα είναι η επιτυχία σας. Μην διστάσετε να συζητήσετε τα σχέδιά σας με άτομα που σέβεστε και εκτιμάτε ιδιαίτερα!

Ταύρος

Τα άστρα σας παροτρύνουν να κάνετε μια δυναμική κίνηση όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Ταύροι! Ένα φιλόδοξο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε χωρίς μεσάζοντες τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μην σας τρομάξει η εμφάνιση κανενός, ούτε ο τρόπος που λειτουργούν οι άλλοι. Ένα από τα χαρίσματά σας είναι ότι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε, με την κοινωνική ιδιοσυγκρασία σας και την άρτια αίσθηση του καλού γούστου!

Δίδυμοι

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αγαπητοί Δίδυμοι! Μην φοβηθείτε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα για την προσωπική σας ζωή – και να πιστέψετε σε αυτά τα όνειρα! Η παρόρμησή σας να περιπλανηθείτε και πέρα από τη ζώνη άνεσής σας, ενδείκνυται για να επεκτείνετε τα όρια των αναζητήσεών σας. Μειώστε τη λίστα των κριτηρίων, διερευνήστε ακόμα και την περίπτωση να σκεφτείτε την προσέγγιση ατόμων βρίσκονται σε απόσταση. Τολμήστε να κάνετε και σχέδια για αποδράσεις, που θα σας φέρουν κοντά με καινούργιους ανθρώπους!

Καρκίνος

Αφήστε τη διαίσθησή σας να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Καρκίνοι! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, ακόμα κι αν δεν έχετε σαφείς λόγους να πορευτείτε προς κάποια κατεύθυνση. Αν διαισθάνεστε ότι ένας κοντινός σας άνθρωπος έχει δυσκολίες, ελάτε σε επαφή μαζί του. Προσεγγίστε και άτομα από τους κοινωνικούς σας κύκλους, που ίσως προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Εξάλλου, η φροντίδα κάθε είδους σχέσης σας, είναι ένα από τα χαρίσματα της ιδιοσυγκρασίας σας!

Λέων

Σας είναι δύσκολο να παραμερίζετε τις εντάσεις από τη ζωή σας, αγαπητοί Λέοντες… Και γιατί να το κάνετε άλλωστε, αφού ενδόμυχα το απολαμβάνετε! Μια αίσια όψη ανάμεσα στον Ήλιο που σας κυβερνά και τη Σελήνη, θα σας διευκολύνει να ταιριάξετε όπου κι αν βρεθείτε. Και επειδή ο φτερωτός Έρωτας λειτουργεί με απρόβλεπτους τρόπους, δεν αποκλείεται να έχετε και ανέλπιστες προσεγγίσεις. Μην αντιδράτε στην πιθανότητα κάποιων διαφυλετικών επαφών, μπορεί το αντικείμενο του πόθου σας να διαφέρει από τα κριτήρια που θεωρείτε ότι σας ταιριάζουν!

Παρθένος

Λίγη πρόληψη θα σας επιτρέψει να προσεγγίσετε πιο εύκολα τα ζητούμενά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα δυναμικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, έχει τη δυναμική να σας επιφέρει καίριες επαγγελματικές εξελίξεις. Αξιοποιήστε την αποδοτική σας φύση με στρατηγική: Η ασφάλεια που θα επικρατεί στην ατμόσφαιρα, θα σας επιτρέψει να θίξετε τα ζητούμενά σας. Μην διστάσετε να δείξετε την αποφασιστικότητά σας. Ακόμα κι αν μπείτε κάπου από την πόρτα του προσωπικού, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βγείτε από την πόρτα των επισήμων!

Ζυγός

Δώστε το παράδειγμα της προσωπικής φροντίδας, αγαπητοί Ζυγοί! Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω σας, χάρη σε ένα τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη που θα ανορθώσει την δημοτικότητά σας. Εσείς ξέρετε πόσο σημαντική είναι η καλή φυσική κατάσταση, που τονώνει σώμα και πνεύμα. Ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην γεμίζει το ψυγείο με φρούτα και λαχανικά. Ακόμα κι αν κάποιοι σας αντιμετωπίσουν με δυσπιστία, μην πτοηθείτε. Θα είναι πολλοί οι άλλοι, που θα συνδράμουν φανατικά στο λαμπρό σας όραμα!

Σκορπιός

Μειώστε την ταχύτητά σας για να αναδείξετε το βάθος των συναισθημάτων σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι πιθανότητες επιτυχίας σε κάθε προσέγγιση είναι με το μέρος σας, χάρη σε μια ευαίσθητη συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη. Για να μην αποκτήσει ένταση η ατμόσφαιρα, προσθέστε λίγο χιούμορ στους διαλόγους σας με το άτομο σας ενδιαφέρει. Ίσως ρίχνοντας τα τείχη σας και μόνο, να σας δει υπό διαφορετικό πρίσμα που θα ωφελήσει πιο πολύ την ενδυνάμωση της σχέσης σας!

Τοξότης

Απαρνηθείτε κάθε προσωπείο και αφήστε να φανούν τα αληθινά σας ζητούμενα, αγαπητοί Τοξότες! Θα λάβετε επιπλέον ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση, από τη σύμπραξη του Ήλιου με τη Σελήνη στον τομέα σας της επικοινωνίας. Τα άστρα απαιτούν να το τολμήσετε, γιατί η ειλικρίνεια είναι πιο δυνατός μαγνήτης από κάθε στρατηγική. Να ξέρετε ότι θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι προσεγγίσετε και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Η δημιουργικότητά σας θα συμπράξει με την υποστηρικτική διάθεση των άλλων, με αποτέλεσμα να απελευθερωθείτε από πολλά βάρη και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να χειριστείτε κάθε κατάσταση που σας προβληματίζει, με μεγάλη επιτυχία! Μια παραγωγική συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη της σύμπραξης, θα σας δείξει την καλύτερη διαδρομή για να κερδίσετε σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Φροντίστε μόνο να μην ακουστείτε προσβλητικοί ή εχθρικοί προς τους άλλους, στην προσπάθειά σας να είστε ειλικρινείς. Ο στόχος σας πρέπει να είναι μόνο να προωθήσετε τα όνειρά σας, χωρίς να δημιουργήσετε αντιπάλους απέναντί σας!

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να λάμψει και πάλι η ηγετική σας πλευρά, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, δεν χρειάζεται να κοπιάσετε για να τραβήξετε την προσοχή: Ενίοτε, η παρουσία σας αρκεί για να σπάσει τα κατεστημένα και να εμπνεύσει πολλούς να σας ακολουθήσουν. Ο Ήλιος σχηματίζει μια αίσια όψη με το φεγγάρι, που τονώνει περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας. Η περιέργεια των άλλων είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος, για να μοιραστούν το πάθος σας προς κάθε κατεύθυνση!

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, αγαπητοί Ιχθύες! Είστε οι κυβερνήτες των πιο μύχιων πτυχών για όλο τον ζωδιακό κύκλο, γι’ αυτό είστε πιο επιρρεπείς στις ενέργειες που επικρατούν γύρω σας. Αυτή την περίοδο ενδείκνυται να εστιάσετε στο ένστικτό σας, ακόμα και για θέματα που έχουν λιμνάσει για καιρό. Αν αξιοποιήσετε και τη συνεργατική σας διάθεση, θα λάβετε επιπλέον ανέλπιστη στήριξη από τα άτομα του περιβάλλοντός σας