Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο σεξουαλισμός είναι ένα έμφυτο χάρισμα, αγαπητοί Κριοί! Δεν είναι κάτι που αποκτάται για να προσελκύσετε την αγάπη ή έστω ένα ραντεβού. Ο Ήλιος συναντά σήμερα την ανάδρομη Αφροδίτη στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού… Είναι μια καλή ευκαιρία να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα άτομο. Οι αδέσμευτοι, αναζητήστε την ωριμότητα μέσα από την ευγένεια και την αφοσίωση.

Ταύρος

Μια θέρμη θα διέπει τις σχέσεις σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Γι’ αυτό θα φροντίσει ο Ήλιος, που συναντά την Αφροδίτη στον τομέα των συμπράξεών σας. Ίσως να νιώσετε μια διαβεβαίωση μέσα σας, ότι είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα βαθιά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Με τη θεά του έρωτα ανάδρομη, δεν πρέπει να παραπλανείτε τον εαυτό σας ως προς την επιλογή σας… Η πέτρα που κυλά δεν χορταριάζει, δεν μπορούν να ζωντανέψουν τα λουλούδια της ταπετσαρίας!

Δίδυμοι

Η καριέρα σας θα αποκτήσει μια ιδιαίτερη βαρύτητα σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος ενώνει τις δυνάμεις του με την ανάδρομη Αφροδίτη, ωθώντας σας να αναδείξετε τα ταλέντα σας για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Αν δεν είστε έτοιμοι, αναζητήστε τώρα τον κατάλληλο τρόπο για να προπονηθείτε… Η μέρα ευνοεί την ουσία και όχι το ύφος, γι’ αυτό αφήστε τα ειδικά εφέ για κάποια άλλη στιγμή

Καρκίνος

Ασκείστε δυναμική ηγεσία σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τον Ήλιο να συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη στον βασιλικό 5ο Οίκο σας, το σκήπτρο και το στέμμα σας αναμένουν. Να είστε προετοιμασμένοι για πρόσθετες ευθύνες, που θα συνοδεύουν τον καινούργιο σας ρόλο. Φροντίστε να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όσα αναμένουν κάποιοι από εσάς… Δεν είστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε αυτόνομα, ο διαμερισμός εργασιών είναι κομμάτι της ηγεσίας!

Λέων

Οι καινούργιοι φίλοι είναι ασήμι αλλά οι παλιοί είναι χρυσός, αγαπητοί Λέοντες! Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με την Αφροδίτη, φωτίζει τον 4ο Οίκο σας της οικειότητας. Είναι καιρός να ταξινομήσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αναλόγως της παλαιότητας και της εμπιστοσύνης τους. Η εξωστρεφής φύση σας απορροφάται εύκολα από καινούργιες γνωριμίες… Φροντίστε αυτό να μην σας στοιχίζει τις παλιές και δοκιμασμένες!

Παρθένος

Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη στον τομέα των επικοινωνιών σας, επιτάσσοντας προσοχή: Μην εκφράσετε συμβουλές, επικρίσεις ή απόψεις, αν δεν σας ζητηθούν. Τα προβλήματα των άλλων δεν είναι θέματα για σχολιασμό οπουδήποτε. Επειδή και οι τοίχοι έχουν αφτιά, αντισταθείτε στην παρόρμηση να αποκαλύψετε μυστικά. Αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε, καταγράψτε τα στο ημερολόγιό σας – και ως εκεί.

Ζυγός

Το χρειάζεστε ή απλά το θέλετε, αγαπητοί Ζυγοί; Αυτό το ερώτημα θα θέσει η σημερινή συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο, στον τομέα σας των οικονομικών. Πριν ασχοληθείτε με μια αγορά, επιβεβαιώστε ότι έχετε πληρωμένες τις βασικές υποχρεώσεις σας. Αν χρωστάτε χρήματα, φροντίστε να τα επιστρέψετε. Μετά μπορείτε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με μια μικρή πολυτέλεια!

Σκορπιός

Μπορείτε να είστε αρχηγοί χωρίς να μετατραπείτε σε τυράννους, αγαπητοί Σκορπιοί; Αυτό το προκλητικό ερώτημα θα σας θέσει η σημερινή συνάντηση στο ζώδιό σας, ανάμεσα στον Ήλιο και την ανάδρομη Αφροδίτη. Ακόμα κι αν λάβετε την ηγεσία με κάποιο τρόπο, προσέξτε να μην κάνετε κατάχρηση της νεοφανούς δύναμής σας… Η γνώση, η επάρκεια και η ταπεινότητα είναι οι αξίες που διέπουν έναν άρτιο αρχηγό. Αν δεν τις διαθέτετε, κακώς πήρατε αυτό τον ρόλο!

Τοξότης

Βάλτε γάντια και αρχίστε να τρίβετε, αγαπητοί Τοξότες! Η σημερινή συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο, θα σας κάνει μανιακούς με το καθάρισμα… Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, φροντίστε να έχετε ξεσκαρτάρει κάθε θέμα του παρελθόντος. Έτσι θα κινηθείτε με καθαρή οπτική και συνείδηση. Να ξέρετε ότι μπορεί να προκύψουν αποχωρισμοί, μάλλον με αντικείμενα και όχι με ανθρώπους. Μην αφήσετε τον συναισθηματισμό να παρέμβει στο άνοιγμα χώρου για να μπει το καινούργιο!

Αιγόκερως

Είναι βαρύ το κεφάλι που φορά το στέμμα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτό πριν την τελετή της όποιας στέψης σας, να έχετε ξεκαθαρίσει τα ζητούμενά σας. Μπορεί μια ομάδα ατόμων να χρειάζεται ηγέτη και να υποδεικνύει εσάς. Παραμερίστε την τιμή που σας κάνουν και κοιτάξτε ρεαλιστικά αν είστε ικανοί να αντεπεξέλθετε. Θα είναι πιο αξιοπρεπές να αρνηθείτε ή να μοιραστείτε το βάρος με ένα πιο ικανό άτομο

Υδροχόος

Η ανάδρομη Αφροδίτη συναντά τον Ήλιο σήμερα, στον 10ο Οίκο σας των αντρικών προτύπων. Αυτό θα φέρει έναν ισχυρό άντρα στο προσκήνιό σας. Δεν πρέπει να δειλιάσετε μπροστά του, αγαπητοί Υδροχόοι. Αρέσει στον κόσμο να συζητά τις θέσεις του, γι’ αυτό προσεγγίστε με σεβασμό και ζητήστε τη γνώμη του. Μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό μέντορά σας, που θα αναγνωρίσει τα ταλέντα σας και θα σας ανοίξει σημαντικές πόρτες!

Ιχθύες

Πόση πίεση μπορεί να νιώσετε σε θέσεις ισχύος, αγαπητοί Ιχθύες; Δεν πρέπει να διστάσετε στιγμή και φροντίστε να είστε ενήμεροι για τις απαιτήσεις πριν δώσετε την απάντησή σας. Η αξιοπιστία σας μπορεί να κλονιστεί, αν δεν φανείτε συνεπείς στα λεγόμενά σας. Καλύτερα να ζητήσετε ένα μικρό περιθώριο χρόνου, που θα δείξει ότι πραγματικά αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα την πρόταση!