Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν είναι κακό να είστε θρασείς, αγαπητοί Κριό! Μην διστάσετε καθόλου να αποκαλύψετε τα επόμενα βήματά σας. Ο ενθουσιασμός και η δύναμη της θέλησης, λειτουργούν ως πλεονεκτήματα σήμερα. Η ανάλυση των στόχων σας θα αποτελέσει έμπνευση και για άλλα άτομα. Αν δεν έχετε διάθεση για επαγγελματικές ενασχολήσεις, εστιάστε σε κάποιον άλλο σημαντικό σκοπό και σηκωθείτε από νωρίς. Πάντως μην μένετε άπραγοι!

Ταύρος

Ποια είναι τα μακροπρόθεσμα ζητούμενά σας, αγαπητοί Ταύροι; Εκεί πρέπει να εστιάσετε σήμερα, με πίστη στις ικανότητές σας και στο σύμπαν! Αν μπορείτε να οραματιστείτε τον εαυτό σας μέσα σε εκείνο το περιβάλλον, θα πυροδοτήσετε την παγκόσμια ενέργεια. Αν όχι, προσπαθήστε να δημιουργήσετε όσο πιο όμοιες συγκυρίες μπορείτε. Αν θέλετε διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, πηγαίνετε για ποτό στο μπαρ του… Αυτή είναι η ενδεδειγμένη τακτική!

Δίδυμοι

Η διαίσθηση και το διορατικό σας χάρισμα θα είναι σε έξαρση σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Εμπιστευτείτε τα, αν νιώθετε να σας κατευθύνουν σε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Αν σας αποτρέπουν από κάτι, ερευνήστε το καλύτερα. Ακόμα και κάτι ασήμαντο, μπορεί να κεντρίζει το ενεργειακό σας πεδίο ως προειδοποίηση. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για έρευνα. Συνοδεύστε τη με τη μουσική υπόκρουση που ερεθίζει τη δημιουργικότητά σας!

Καρκίνος

Μην κλείνεστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Άνθρωποι που νοιάζονται για το καλό σας, προσπαθούν να προσεγγίσουν την ψυχή σας αλλά εσείς τους αποδιώχνετε. Όσο άβολα ή ευάλωτοι κι αν νιώθετε όταν προκαλείστε να εκφραστείτε, πρέπει να χαλαρώσετε την άμυνά σας. Η αγάπη αυτών των ανθρώπων είναι γνήσια – και έχει τη δυναμική να βγάλει βάρη από μέσα σας. Μετά θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι και ανανεωμένοι.

Λέων

Καιρός για καθαριότητα και οργάνωση, αγαπητοί Λέοντες! Δεν πρόκειται για μια ανιαρή διαδικασία. Αντιθέτως, το ξεκαθάρισμα και η τακτοποίηση επιτρέπουν την ομαλή ροή της θετικής ενέργειας στους χώρους σας. Η προσθήκη χρωμάτων που σας εμπνέουν, υλικών που εξάπτουν τη φαντασία σας, μπορεί να κάνει θαύματα στην παραγωγικότητά σας. Με την οργάνωση και την καθαριότητα, θα βρίσκετε τα πάντα πιο εύκολα και πιο γρήγορα

Παρθένος

Ανοίξτε τις δημιουργικές σας κάνουλες, αγαπητοί Παρθένοι! Η διάνοια που κρύβετε μέσα σας, ζητά διέξοδο για να συναντήσει τη μούσα της και να διαπρέψει. Αφήστε να βγουν στην επιφάνεια ακόμα και οι ακατέργαστες ιδέες σας… Δεν πρόκειται για εσάς, πρόκειται για μια θεϊκή έμπνευση που διαπερνά το σώμα και το μυαλό και την ψυχή σας… Ακόμα κι αν κινηθείτε μέσα από την ταπεινότητα που σας χαρακτηρίζει, δείξτε στον κόσμο τα ταλέντα σας

Ζυγός

Πόσα γνωρίζετε για τους προγόνους σας, αγαπητοί Ζυγοί; Το οικογενειακό σας δέντρο μπορεί να ενέχει πολύτιμες αποκαλύψεις! Σήμερα ασχοληθείτε με το σκάλισμα της πορείας προγόνων, που μπορεί να «μαρτυρήσει» πολλά για τα γονίδιά σας… Οι φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν ζουν πια, θα σας θυμίσουν τις αξίες αλλά και τις συγκυρίες που έπλασαν την προσωπικότητά σας. Ο συντονισμός με εκείνους, θα σας δώσει μια στιβαρή αίσθηση των δικών σας ριζών στον κόσμο!

Σκορπιός

Οι σχέσεις σας θα διέπονται από ανέλπιστη ευαισθησία σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο συναισθηματισμός σας φαίνεται να ξεπροβάλλει σε όλους τους τομείς. Αξιοποιήστε αυτή την ευαισθησία για να κατανοήσετε καλύτερα το ρόλο των επιλογών σας, στην παρούσα ή μια προηγούμενη σχέση σας. Να ξέρετε ότι το να ακούσετε έναν δικό σας άνθρωπο, μπορεί να τον βοηθήσετε περισσότερο απ’ το να προσπαθείτε να του βρείτε λύσεις. Έτσι θα βελτιώσετε και τον μεταξύ σας δεσμό!

Τοξότης

Η αποφασιστικότητά σας είναι το κλειδί της επιτυχίας σας, αγαπητοί Τοξότες! Είναι ένας συνδυασμός σκληρής δουλειάς, οργάνωσης και διάθεσης να ακολουθήσετε τη ροή του σύμπαντος. Όλοι θα έχουν να σας δώσουν συμβουλές και να καταθέσουν την άποψή τους σήμερα… Αλλά εσείς θα θριαμβεύσετε αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Η ακτινοβόλα πνευματική ενέργεια που αποπνέει κάθε εγχείρημά σας, θα επιφέρει πολύτιμα αποτελέσματα σε εσάς αλλά και τον ευρύτερο κύκλο σας. Αξιοποιήστε την εύνοια των άστρων, για να σχεδιάσετε αλλά και να ονειρευτείτε τα επόμενα βήματά σας!

Αιγόκερως

Ο ρυθμός που σας βολεύει να κινείστε στο παρασκήνιο είναι αυτός που αποδίδει για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Έτσι όχι μόνο βάζετε τα πάντα στη θέση τους, νιώθετε το μυαλό σας πιο δημιουργικό και διαυγές. Μην ζοριστείτε να εντοπίσετε έναν τομέα στον οποίο να αφιερώσετε την προσοχή σας. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να νιώθετε άνετοι και αποδοτικοί. Θέστε τις προτεραιότητές σας και σε προσωπικό επίπεδο, τα άστρα είναι στο πλευρό σας!

Υδροχόος

Σήμερα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ειδικά προς έναν άνθρωπο του στενού σας κύκλου. Χρειάζεται τη στήριξή σας, γι’ αυτό φανείτε γενναιόδωροι. Το σύμπαν κεντρίζει το «μητρικό» ένστικτό σας, ακόμα κι αν δεν ξέρατε ότι το είχατε… Προσφέρετε απλόχερα την αγκαλιά ή μια ευγενική ώθηση, σε όποιον διαιστανθείτε ότι τη χρειάζεται. Αν σκεφτείτε έναν φίλο χωρίς αφορμή, επικοινωνήστε μαζί του.

Ιχθύες

Αν σήμερα επιδείξετε ηγετική διάθεση, θα χριστείτε θριαμβευτές! Αγαπητοί Ιχθύες, η υπομονή είναι για εσάς ο αέρας που αναπνέετε – ειδικά αν αφορά την επίτευξη των στόχων σας. Η αποτελεσματική σας παρατηρητικότητα θα ενισχύσει τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε όλα τα δεδομένα όσων τεκταίνονται γύρω σας. Ακολουθήστε το ρυθμό της φύσης, που διέπεται από υπομονή!