Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Θέλετε πιο στενές επαφές, αγαπητοί Κριοί; Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, από σήμερα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Προτεραιότητά σας θα είναι η βελτίωση και ενίσχυση των δεσμών σας, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Δεν αποκλείεται να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο, είτε να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση με έναν στενό συνεργάτη. Να φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ξέρετε ότι κάποια άτομα πρέπει να απομακρυνθούν πλέον από τη ζωή σας και να μπουν καινούργια.

Ταύρος

Θέματα επικοινωνίας θα σας απασχολήσουν μέχρι το τέλος του μήνα, αγαπητοί Ταύροι. Αξιοποιήστε επί αυτού τη διαμονή του εκφραστικού Ερμή στη ζώνη των σχέσεών σας. Θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε το κλίμα με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, ειδικά αν αποφασίσετε να μειώσετε λίγο το παροιμιώδες πείσμα σας! Σε αντάλλαγμα, θα δείτε την άλλη πλευρά να ανοίγεται και να σας σέβεται περισσότερο. Δώστε σημασία και στις φιλικές σας σχέσεις αυτή την περίοδο, φροντίζοντας να ισορροπήσετε την αρχή του δούναι και λαβείν.

Δίδυμοι

Η ακαταστασία σας απαιτεί πλέον οργάνωση και σύστημα, αγαπητοί Δίδυμοι! Είναι απαραίτητο να βάλετε μια τάξη στο περιβάλλον σας, να μην ψάχνετε συνεχώς τα κλειδιά ή τα χαρτιά σας. Ο κυβερνήτης σας και επιδέξιος Ερμής, θα παραμείνει στον τομέα σας της διαχείρισης μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή η συγκυρία θα σας επιτρέψει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην ανάγκη εκκαθάρισης. Βάλτε πρόγραμμα, ανοιχτείτε σε αλλαγές, υιοθετήστε τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τη σταθερότητα που θα σας προσφέρει!

Καρκίνος

Κάμερα, φώτα, δράση, αγαπητοί Καρκίνοι! Η διαμονή του φλύαρου Ερμή στον Σκορπιό και τον έντονο 5ο Οίκο σας μέχρι το τέλος του μήνα, σας αναγκάζει να βγείτε πλέον από το καβούκι σας. Βρείτε τρόπους να απολαύσετε την προσοχή που θα λαμβάνετε, ακόμα κι αν δεν την αποζητάτε. Εκφράστε τις απόψεις σας και φροντίστε να υπάρχει το όνομά σας στις εξαίρετες ιδέες που θα ακούγονται… Φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία, για να γνωστοποιήσετε τα εγχειρήματα που έχετε υλοποιήσει και σας κάνουν περήφανους!

Λέων

Το συναίσθημα σας καλεί, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό και τον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, για να μείνει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Βουτήξτε άφοβα στα νερά των αισθημάτων και θέστε ως προτεραιότητα να προσεγγίσετε τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Η συντροφιά τους θα σας χαλαρώσει και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Η στιγμή είναι ιδανική για να μεταμορφώσετε τους χώρους σας σε εστία θαλπωρής, μιας και θα θέλετε να απομακρυνθείτε λίγο από τις απρόσωπες κοινωνικές δραστηριότητες. Οργανώστε πάρτυ και βραδιές με ταινίες στο σπίτι σας, το πιο όμορφο στέκι της πόλης!

Παρθένος

Ακονίστε το συνεργατικό σας χάρισμα, αγαπητοί Παρθένοι! Μέχρι το τέλος του μήνα, ο εύγλωττος Ερμής που σας κυβερνά θα διαμένει στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και της συνέργιας. Μεταμορφωθείτε σε μηχανή δικτύωσης σε όλες τις δραστηριότητές σας, για να αξιοποιήσετε τα μοναδικά ταλέντα σας. Κάθε σύμπραξη θα σας βοηθήσει να προωθήσετε σχέδιά σας που ίσως να έχουν βαλτώσει, με πολλά κέρδη για όλες τις πλευρές. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική και για να αναβαθμίσετε το μεταφορικό σας μέσο – ή να αποκτήσετε παρέα στις διαδρομές για τη δουλειά

Ζυγός

Ενισχύστε τις οικονομικές σας πηγές, αγαπητοί Ζυγοί! Ο επιχειρηματικός Ερμής θα διαμένει στον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή θα είναι ιδανική περίοδος για να οργανώσετε έσοδα και έξοδα, προσεγγίζοντας τους αριθμούς με πιο θετική ματιά… Είναι γεγονός ότι δεν πιστεύετε στις «δυσχερείς» περιόδους, ώστε να λειτουργείτε προληπτικά. Γι’ αυτό σκεφτείτε ευχάριστες εμπειρίες που θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας στο μέλλον. Έτσι θα κεντριστείτε να αποταμιεύσετε, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι είστε διασφαλισμένοι!

Σκορπιός

Προτιμάτε να κινήστε αθέατα, αγαπητοί Σκορπιοί; Με τον εκφραστικό Ερμή στο ζώδιό σας από σήμερα και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, θα αναγκαστείτε να βγείτε στην κοινή θέα! Παραμερίστε κάθε σκέψη για διακριτικότητα, αυτή είναι η ιδανική περίοδος να προωθήσετε τον εαυτό σας. Θα μάθετε να χειριστείτε ή και να εξαλείψετε την αλαζονεία σας, όπως και να συμπράττετε με γνώμονα την αξιοπιστία και τη συνέπεια. Αναζητήστε τους ανθρώπους που σέβεστε τις θέσεις τους και κάντε χώρο γι’ αυτούς στη ζωή σας!

Τοξότης

Αποχαιρετίστε τα βαμπίρ της ενέργειάς σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο κοινωνικός Ερμής θα διαμένει στον τομέα σας της ίασης μέχρι το τέλος του μήνα, βοηθώντας σας να κόψετε κάθε τοξική σχέση. Με την ευκαιρία αυτής της απαγκίστρωσης, ενδείκνυται να κάνετε έναν ενδελεχή εσωτερικό διάλογο. Αρχίστε να αντικαθιστάτε τις επικριτικές σκέψεις για τον εαυτό σας, με θετική ενέργεια και διαβεβαίωση για τα ταλέντα σας. Δεσμοί που δεν σας εξυπηρετούν σε κάτι πλέον ή δεν μπορούν να επουλωθούν, πρέπει να κοπούν άπαξ διά παντός. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη σε αυτή τη διαδικασία της προσωπικής σας θεραπείας!

Αιγόκερως

Οι ομάδες έχουν δύναμη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον 11ο Οίκο σας των ομάδων και της τεχνολογίας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους ομοϊδεάτες, μέσα από κοινωνικές δράσεις ή τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης. Μπορείτε να οργανώσετε και δικές σας ομάδες, αν έχετε κάποια σχετική έμπνευση. Να είστε σε ετοιμότητα για κάθε συνεργατικό εγχείρημα, που θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τις ικανότητές σας!

Υδροχόος

Βγάλτε τις φόρμες και φορέστε το κοστούμι σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο εκφραστικός Ερμής μπαίνει στη ζώνη της καριέρας σας από σήμερα, πυροδοτώντας τις φιλοδοξίες σας. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μαγνητίζετε με την αποφασιστικότητα να πετύχετε. Στοχεύστε στην πορεία που θα υλοποιήσει τα όνειρά σας, με τη συμβολή στρατηγικών συμμάχων. Φροντίστε να είστε παρόντες σε εκδηλώσεις που θα προωθήσουν τις ιδέες σας και θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε άτομα με ισχύ. Μελετήστε τις καινοτόμες σκέψεις σας, για μετατροπή ενός χόμπι σας σε αποδοτικό εγχείρημα!

Ιχθύες

Διευρύνετε τα δίκτυά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ορμητικός Ερμής θα βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης μέχρι το τέλος του μήνα. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να γνωστοποιήσετε τις ιδέες σας, αφήνοντας πίσω τη ζώνη της άνεσής σας. Προσεγγίστε ανθρώπους με διαφορετική οπτική και πορεία στη ζωή, αδράξτε κάθε ευκαιρία για να ταξιδέψετε. Η έξοδος από την απραξία μπορεί να κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθησή σας και τη διάθεση για δουλειά. Φροντίστε να χορτάσετε το μυαλό σας, που θα πεινά για δημιουργικές δραστηριότητες και γνώση!