Βρετανία: Για πλάκα έβγαλε τη σύντροφό του προς πώληση στο eBay και…

Μια πλάκα ήθελε να κάνει ο 34χρονος Dale Leeks από το Έσεξ της Αγγλίας στη σύντροφό του, μόνο που τελικά εκείνη ήταν που γέλασε τελευταία.

Η χιουμοριστική αγγελία για την 37χρονη Kelly Greaves, με την οποία είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο, την παρουσίαζε σαν παλιά σακαράκα, λέγοντας πως κάνει «συνεχώς έναν κλαψιάρικο ήχο». «Δεν έχει σοβαρές βλάβες, αλλά φαίνεται πως είναι μεταχειρισμένη», σημείωνε με νόημα.

Για το σώμα της έγραφε πως «είναι σχετικά σφιχτό, αν το δεις από κοντά όμως φαίνεται η φθορά», προσθέτοντας πως και το πίσω μέρος «στάζει λιγάκι, αλλά τίποτα που δεν μπορεί να επισκευαστεί»!

Κι ενώ στην αρχή η αγγελία είχε ελάχιστα σχόλια, από τους φίλους του Dale, μέσα σε 24 ώρες την είχαν δει περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι και οι 100 μάλιστα είχαν καταθέσει και προσφορά, φτάνοντας τελικά στις 70.200 λίρες (79.800 ευρώ)!

Ο κηπουρός Dale δήλωσε σχετικά: «Όταν την ανέβασα στο eBay, δεν μπορούσα να κρατήσω τα γέλια μου και εκείνη με ρωτούσε συνέχεια γιατί γελάω. Της είπα πως την έβγαλα για πούλημα στο eBay … Αλλά μετά βομβαρδίστηκα από μηνύματα από όλη την Ευρώπη, αλλά και μέρη σαν την Αμερική και την Αυστραλία … Οι προσφορές άρχισαν να τρελαίνονται».

«Σε κάποια στιγμή λάμβανα ένα μήνυμα ανά 30 δευτερόλεπτα. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα», συνεχίζει, δηλώνοντας έκπληκτος που η κοπέλα του έπιασε τόσα πολλά. Την αγγελία κατέβασε τελικά το ίδιο το eBay, καθώς παραβιάζει τους όρους χρήσης του, αν και τελευταία γέλασε η Kelly, που ενθουσιάστηκε με τις προσφορές του κόσμου και άρχισε να το σκέφτεται.

Και όταν τον ρώτησε τι θα έκανε αν τον εγκατέλειπε για τον άντρα με τη μεγαλύτερη προσφορά, εκείνος αποκρίθηκε: «Θα στενοχωριόμουν, αλλά θα έκλαιγα μέσα σε μια Lamborghini ή Ferrari, κάτι που θα έκανε το όλο πράγμα πολύ καλύτερο»…