Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μήπως η «φωλιά» σας επιδέχεται βελτιώσεις αγαπητοί Κριοί; Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να την κάνετε πιο άνετη και βολική, σήμερα. Το Τέταρτο Σελήνης στον Καρκίνο, κεντρίζει τον 4ο Οίκο του σπιτικού σας με νότες ισορροπίας και θαλπωρής. Δεν χρειάζονται μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις, λίγες πινελιές τάξης και ανανέωσης είναι αρκετές. Έτσι θα αποβάλλετε κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία!

Ταύρος

Οι λέξεις σας θα είναι το πιο ισχυρό σας όπλο σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Μπορούν να αναδείξουν ή να υπονομεύσουν την εξέλιξή σας. Το Τέταρτο Σελήνης αναδύεται στον Καρκίνο και τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης, δίνοντας έμφαση στον χειρισμό των καταστάσεων. Να ξέρετε ότι η δημιουργική ενέργεια του Καρκίνου μπορεί να σας βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, αν αποφασίσετε να κάνετε ουσιαστικούς διαλόγους. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και επί του θέματος

Δίδυμοι

Χρειάζεστε νέα οπτική στα οικονομικά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 2ο Οίκο σας της επιμέλειας, θα απαιτήσει να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας και απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε, για να μπείτε ξανά σταδιακά σε ορθή πορεία.

Καρκίνος

Χρειάζεται μια ισορροπία σε όλους και όλα, αγαπητοί Καρκίνοι! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα σας γεμίσει παραγωγική ενέργεια προς τη θετική κατεύθυνση. Ακόμα κι αν έχετε καθυστερήσει σε μια προθεσμία ή σας ανέθεσαν μια απαιτητική δουλειά, μην γίνεστε πιεστικοί με τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε, ειδικά αν αξιοποιήσετε με καλή πρόθεση τα επιπλέον χέρια που έχετε στη διάθεσή σας!

Λέων

Ποια ήταν η τελευταία φορά που μελετήσατε με σοβαρότητα τη ζωή σας, αγαπητοί Λέοντες; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας της αποσυμφόρησης, θα σας κάνει πιο ενδοσκοπικούς και πιο ουσιαστικά εξισορροπητικούς. Αν θέλατε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνατε να τις ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Η οργάνωση των σκέψεών σας και η φροντίδα της υγείας σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτό τον φαύλο κύκλο που σας οδηγεί στην απραξία!

Παρθένος

Δεν θα καταφέρετε να αποποιηθείτε τη γενναιόδωρη φύση σας, αγαπητοί Παρθένοι! Γι’ αυτό τα άστρα σας ζητούν να θέσετε όρια, ώστε να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας – τόσο τα υλικά όσο και τα ψυχικά. Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον τομέα των συνεργιών σας, ενδέχεται να σας αποκαλύψει ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ζητήστε από τα εν λόγω άτομα να συμβάλουν όπως πρέπει, ή αποσυρθείτε και αφήστε του να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους!

Ζυγός

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί; Αυτή η γενέθλια περίοδος για εσάς, θα σας δείξει αν η πλάστιγγα έχει γείρει προς μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε. Επιπλέον, με το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον τομέα της καριέρας σας, θα έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθώσεις. Αρχίστε να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας – με προτεραιότητα τον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα αν βουτήξετε στη δουλειά… καλύτερα να χειριστείτε όσα σας στενοχωρούν πριν σας πνίξουν!

Σκορπιός

Πόσο καιρό έχετε να κοιτάξετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Σκορπιοί; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο τις ελλείψεις σας σε θέματα ωριμότητας και ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από τις παλιές σας πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Χρειάζεστε ένα αποδοτικό σχέδιο, για να αρχίσετε να βλέπετε τις ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής

Τοξότης

Μήπως νιώθετε υπερβολικά παθιασμένοι ή ανταγωνιστικοί, αγαπητοί Τοξότες; Αυτό οφείλεται στο σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Μην χάνετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, η ατρόμητη και αποφασιστική φύση σας μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σας. Μην γίνεστε πολύ πιεστικοί, γιατί μπορεί να χάσετε καίριους συμμάχους και υποστηρικτές των σχεδίων σας. Αυτές οι ακτίνες ισορροπίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χρυσή τομή, ακόμα κι αν πρέπει να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας. Να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, μέχρι να το κάνετε πράξη!

Αιγόκερως

Κανείς δεν είπε ποτέ ότι οι σχέσεις είναι κάτι εύκολο, αγαπητοί Αιγόκεροι. Θα αντεπεξέλθετε μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η ειλικρίνεια δεν είναι απλώς η καλύτερη πολιτική – είναι η μόνη πολιτική που πρέπει να ακολουθήσετε! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον τομέα σας των συμπράξεων, θα σας εμπνεύσει να τις κοιτάξετε από διαφορετική οπτική. Παρακάμψτε τα μισόλογα, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Φροντίστε μόνο να το κάνετε με ευγένεια, γιατί συνηθίζετε να έχετε μια χροιά αυστηρότητας!

Υδροχόος

Το Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, σας κεντρίζει να εστιάσετε και πάλι στην υγεία και την καλή σας φυσική κατάσταση. Αγαπητοί Υδροχόοι, θα απολαύσετε περισσότερη ισορροπία αν δοκιμάσετε καινούργιες πρακτικές και δεν κινήστε με αυτόματο πιλότο! Επιλέξτε την εξάσκηση που κεντρίζει την περιέργειά σας, προμηθευτείτε υπερτροφές και προσθέστε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας. Ένας φίλος μπορεί να γίνει συνοδοιπόρος σας σε αυτή την καινούργια πορεία, καθώς θα σας κρατά σε εγρήγορση και θα το απολαμβάνετε από κοινού!

Ιχθύες

Μήπως καταπιέζετε τα συναισθήματά σας για να προστατεύσετε άλλους, αγαπητοί Ιχθύες; Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε με αυτή την πρακτική. Αυτό έρχεται να σας κάνει κατανοητό το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον ευαίσθητο Καρκίνο και τον ρομαντικό 4ο Οίκο σας. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη σας για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια, για να μην χάσετε την ρεαλιστική έκθεση της κατάστασης. Μιλήστε με ειλικρίνεια, χωρίς να αφήσετε περιθώρια για αντιρρήσεις!