Ερευνητική για ΣΚΤ: Λιλλήκας και στελέχη της Grant Thornton καταθέτουν σήμερα

Συνεχίζονται σήμερα οι ακροματικές διαδιακσίες ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, με τις καταθέσεις του , πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργου Λιλλήκα και δύο στελεχών της Grant Thornton.

Στις 09.00 το πρωί αρχίζει η ακροαματική διαδικασία με τη κατάθεση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Grant Thornton Σταύρου Ιωάννου

Επόμενος μάρτυρας θα είναι ο Mark Byers, Partner Grant Thornton UK, και θα ακολουθήσει η κατάθεση του Γιώργου Λιλλήκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής, η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 10.00 με την συνέχιση της κατάθεση του Διονύση Διονυσίου , Οικονομικού Λειτουργού Α΄ Προϊσταμένου Μονάδας της Διαχείρισης Συμμετοχής της Δημοκρατίας στην Ιδιοκτησιακή Δομή Πιστωτικών Ιδρυμάτων.

Ο κ. Διονυσίου θα είναι ενώπιον της Επιτροπής για τρίτη φορά.

Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου στις 09.00 θα καταθέσει στην Ερευνητική ο Ανδρέας Σωκράτους Διευθυντής Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, για να ακολουθήσει στις 10.00 η κατάθεση του πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκου Ρολάνδη. Στην 11.30 της Παρασκευής ενώπιον της Ερευνητικής θα είναι ο Κώστας Μελάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Δανειοληπτών.