Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Τα λόγια δεν είναι φθηνά! Τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το μεγαλύτερο αφροδισιακό για εσάς θα είναι οι έξυπνες και διεγερτικές συζητήσεις. Η sapiosexual πλευρά σας παίρνει φωτιά: Ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη περνά στους πνευματικούς Διδύμους και τον εκφραστικό τρίτο οίκο σας. Πέρα από το ελκυστικό ντύσιμο, θα προσελκύεστε από ανθρώπους που είναι εύγλωττοι και μοιράζονται με άνεση τις απόψεις τους.

Αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης θα έχει επιρροή μέχρι τις 3 Ιουλίου: Μπορεί επίσης να βοηθήσει κι εσάς να διατυπώσετε ό,τι έχετε μέσα στην καρδιά σας. Δεσμευμένοι; Κοινωνικές στιγμές με το ταίρι σας θα αναζωπυρώσουν σίγουρα τη φωτιά στο σπίτι!

Την Κυριακή, το μυαλό σας μπορεί να είναι στα σύννεφα, χάρη στον ονειρικό Ποσειδώνα στη ζώνη της φαντασίας σας. Αλλά μια κλήση αφύπνισης από τον Ήλιο στους εγκεφαλικούς Διδύμους και τη γωνιά της επικοινωνίας σας σίγουρα θα διακόψει τη γλυκιά ονειροπόλησή σας. Ελέγξτε το ημερολόγιό σας: Έχετε παραβλέψει μια σημαντική συνάντηση ή ραντεβού;

Ενώ θα θέλατε να μείνετε σε αυτό τον αφηρημένο χώρο σκέψης, έχετε πράγματα να κάνετε και ανθρώπους να συναντήσετε. Αφήστε τις φαντασιώσεις για αργότερα μέσα στην ημέρα, όταν θα μπορείτε να τις κάνετε πραγματικότητα!

Ταύρος

Η κοσμική δημόσια δήλωση του Σαββάτου είναι μουσική στα αυτιά σας, Ταύροι! Η ερωτική Αφροδίτη, ο πλανητικός προστάτης σας, αφήνει το ζώδιό σας … Αλλά περνά στους ερωτικούς Διδύμους και τον δεύτερο οίκο σας του αισθησιασμού και της ασφάλειας μέχρι τις 3 Ιουλίου. Αν έχετε κουραστεί να παίζετε εκεί έξω, μπορείτε να ανεβάσετε τα στάνταρ και να αρχίσετε να ψάχνετε για το «για πάντα». Αλλά να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Μια περιστασιακή σύνδεση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι με δυνατότητες, κατά τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Βοηθήστε τη δείχνοντας τον ρομαντισμό για τον οποίο φημίζεστε!

Ένα ζήτημα με λεφτά μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε σας και φίλους ή συναδέλφους την Κυριακή: Ο Ήλιος στον χρηματοοικονομικό σας οίκο σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον κοινωνικό σας τομέα. Ίσως κάποιος όλο ξεχνάει να εξοφλήσει ένα χρέος ή μια παρέα επιλέγει πάντοτε ακριβά εστιατόρια που δεν βρίσκονται εντός προϋπολογισμού για σας αυτή τη στιγμή. Μην υποκύπτετε στην πίεση. Ξέρετε τι είναι το σωστό για εσάς και πρέπει να υπερασπιστείτε τις προτιμήσεις σας. Όσο για εκείνο το άτομο που δεν έχει ποτέ μετρητά στο πορτοφόλι , ενημερώστε ότι θα σας κεράσει την επόμενη φορά που θα βρεθείτε!

Δίδυμοι

Το Σάββατο ξεκινάει ένας κύκλος τριών εβδομάδων που νιώθετε ότι έχει να κάνει μόνο με εσάς! Η ερωτική Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, ενισχύοντας την ήδη εντυπωσιακή γοητεία σας και τον προσωπικό μαγνητισμό σας. Κατά τη διάρκεια της μαγείας της, οι ρομαντικές προοπτικές θα έλκονται πάνω σας σαν έντομα στη φλόγα. Μην νιώθετε πιεσμένοι να επιλέξετε. Απολαύστε την προσοχή όσο διαρκεί. Μόλις ο πλανήτης της αγάπης περάσει στο ζώδιο της δέσμευσης τον Καρκίνο στις 3 Ιουλίου, μπορεί να τραγουδάτε έναν πολύ διαφορετικό ρυθμό.

Την Κυριακή, ένα τετράγωνο μεταξύ στον σίγουρο Ήλιο στο ζώδιό σας και τον αναποφάσιστο Ποσειδώνα στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας μπορεί να καθυστερήσει μια συμφωνία λίγο πριν κλείσει. Ξέρετε τι θέλετε, Δίδυμοι και είστε σίγουροι για τις ιδέες σας. Αλλά τις επόμενες μέρες ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά για να βάλετε στο παιχνίδι αυτούς με τη δύναμη. Κανονίστε συναντήσεις και κάντε έναν προϋπολογισμό για ραντεβού (ναι, θα πρέπει να κεράσετε μερικούς ανθρώπους). Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας για άλλες δύο εβδομάδες, οι δυνάμεις της πειθούς σας θα είναι ισχυρές. Το κόλπο είναι να διαχειρίζεστε τις προσδοκίες σας με υπομονή!

 Καρκίνος

Ίσως να θέλετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώνετε για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η ερωτική Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 3 Ιουλίου. Με τον πλανήτη της αγάπης στη ζώνη των ονείρων και του μυστικισμού, μπορεί να μην είστε σε θέση να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα… Γεγονός που μπορεί να σηκώσει τις προστατευτικές πύλες σας. Εάν είναι καιρός να αποχωρήσετε από μια σχέση λιγότερο από ιδανική, έχετε την κοσμική υποστήριξη για να το κάνετε με συμπόνια. Αν βρεθείτε να ερωτεύεστε κάποιον, προχωρήστε αργά και βεβαιωθείτε ότι αυτά που λένε ευθυγραμμίζονται με το πώς ενεργούν.

Ίσως χρειαστεί να αναδιαμορφώσετε ορισμένες προτεραιότητες την Κυριακή. Να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δημιουργικό πλαίσιο στο οποίο θα βρεθείτε. Με τον Ήλιο στον φαντασιακό δωδέκατο οίκο σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη της φαντασίας Ποσειδώνα στο επεκτατικό ένατο οίκο σας: Μπορεί να παλεύετε με δεδομένα και αναφορές γεγονότων. Επιπλέον, τα συναισθήματά σας μπορεί να θολώσουν τη γραμμή μεταξύ της επιθυμίας και της πραγματικότητας… Ωθώντας σας να πείτε ναι σε κάτι που θα ήταν καλύτερο να μην το κυνηγήσετε. Δουλέψτε πάνω στο οραματιστικό μέρος ενός έργου και αφήστε τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα για μια άλλη μέρα.

Λέων

Αν αναζητάτε τον έρωτα, ο καλύτερος τρόπος να τον βρείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι να σταματήσετε να ψάχνετε τόσο πολύ! Η ρομαντική Αφροδίτη ακτινοβολεί στους Διδύμους και στον ενδέκατο οίκο σας της κοινωνικοποίησης και της τεχνολογίας μέχρι τις 3 Ιουλίου… Και θολώνει τις γραμμές μεταξύ «πλατωνικού» και «οτιδήποτε». Ακολουθήστε το ανοιχτόμυαλο βήμα του ερωτικού πλανήτη και κάποιος πολύ διαφορετικός από τον τύπο σας μπορεί να σας φανεί ξαφνικά πολύ ελκυστικός. Όταν είστε χαλαροί και περνάτε καλά, παρουσιάζετε τον καλύτερο εαυτό σας. Οι εφαρμογές ραντεβού μπορούν να σας ανταμείψουν, οπότε δουλέψτε λίγο τα δάχτυλά σας. Ο συγχρονισμός είναι το παν!

Την Κυριακή οι γραμμές ανάμεσα σε φίλους και αντίπαλους, ακόμα και σε φίλους και εραστές, μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθούν. Οπότε μην βιαστείτε να μπείτε (ή να τελειώσετε) τίποτα. Μια θολή όψη ανάμεσα στον ατρόμητο κυβερνήτη σας τον Ήλιο στον κοινωνικό σας τομέα και τον μυστικοπαθή Ποσειδώνα στον σαγηνευτικό, ανταγωνιστικό όγδοο οίκο σας: Το καθιστά δύσκολο να διαβάζετε καθαρά τους ανθρώπους. Η αισιοδοξία σας μπορεί να σας κάνει να παραβλέψετε τη σκιώδη συμπεριφορά κάποιου ή μπορεί να μην είστε σε θέση να καταλάβετε εάν κάποιος ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σας. Εφόσον το να ρωτήσετε δεν θα σας δώσει μια ευθεία απάντηση, ίσως να το επανεξετάσετε μια άλλη μέρα.

Παρθένος

Το Σάββατο η ερωτική Αφροδίτη περνά στη γωνία της σταδιοδρομίας σας… Και ξαφνικά ο καταψύκτης μπορεί να γίνει το πιο καυτό σημείο για να βρίσκεστε. Η αγάπη είναι στην ατμόσφαιρα (και ίσως και στο φιλτραρισμένο νερό). Έτσι από τώρα έως τις 3 Ιουλίου, παραμείνετε ανοιχτοί σε χαλαρές συνδέσεις που θα μπορούσαν να ανθίσουν σε κάτι περισσότερο. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων πηγαίνετε τακτικά σε εκδηλώσεις της βιομηχανίας σας και δείχνετε την καλύτερη διάθεσή σας σε όλες τις εκδηλώσεις και συναντήσεις. Θα μπορούσατε να γοητεύσετε μερικούς δημιουργικούς συνεργάτες και ακόμα και κλειδώσετε τη χρηματοδότηση για μια επιχειρηματική πρωτοβουλία. Εάν είστε σε μακροχρόνια σχέση, μιλήστε για τα επόμενα βήματα ή μια ιδέα που έχετε για τα καλοκαιρινά σας σχέδια.

Η ανεξαρτησία είναι απαραίτητη αυτή την Κυριακή. Δεν είναι ότι δεν θέλετε να συνεργαστείτε με άλλους. Είναι απλά ότι δεν σας παίρνει να χάσετε τους άλλους στο πιο κρίσιμο σημείο ενός έργου. Καθώς ο σίγουρος Ήλιος περνά από τον δέκατο οίκο σας της επαγγελματικής επιτυχίας, μπορεί μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία να κάνει το όνομά σας να ακουστεί. Ωστόσο, ένα απρόβλεπτο τετράγωνο με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στη ζώνη της συνεργασίας σας υποδεικνύει ότι οι άλλοι μπορεί να μην ακολουθήσουν τις δεσμεύσεις τους. Μην το ρισκάρετε, Παρθένοι. Στραφείτε σε κάποιον πιο αξιόπιστο ή DIY!

Ζυγός

Η αγάπη είναι στην ατμόσφαιρα και απλώνεται σε όλο τον πλανήτη! Ακόμα κι αν θέλετε να δράσετε σε τοπικό επίπεδο, ενθαρρύνεστε να ψάξετε σε παγκόσμιο: Ο ουράνιος κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, περνά στους παιχνιδιάρικους Διδύμους και στον ένατο οίκο σας από το Σάββατο μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Είτε πάρετε την πρόταση κυριολεκτικά και κλείσετε πτήσεις προς το Παρίσι ή την Πράγα είτε επιλέγετε απλώς να διευρύνετε τις παραμέτρους αναζήτησής σας πιο κοντά στο σπίτι, θα πετύχετε περισσότερα αν σκεφτείτε διαφορετικά. Δεσμευμένοι; Τι λέτε για μια απόδραση για δύο ή ένα εργαστήριο για να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σε ένα κοινό ενδιαφέρον;

Την Κυριακή δεν ξέρετε αν πρέπει να ασχοληθείτε με όνειρα ζωής ή να σφυρηλατήσετε τις λεπτομέρειες. Αυτό το ερώτημα μπορεί να σας κυνηγάει όλη τη μέρα, Ζυγοί… Χάρη σε ένα τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου στην οραματιστική ζώνη σας και του θολού Ποσειδώνα στο κέντρο διαχείρισής σας.

Αλλά αντί να παλεύετε να βρείτε τη σωστή απάντηση μέχρι να καταλήξετε να μην κάνετε τίποτα, απλά κάντε κάτι! Εάν πραγματικά δεν μπορείτε να αποφασίσετε (ένα κλασικό αίνιγμα για τον Ζυγό), ακολουθήστε τα όνειρα και φτιάξτε το σχέδιο αργότερα. Απλώς κρατήστε καλές σημειώσεις!

Σκορπιός

Ορμή για ζευγάρωμα; Το Σάββατο, η ερωτική Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και στη ζώνη του ερωτισμού και της οικειότητάς σας. Είτε επιθυμείτε μια ανοιξιάτικη περιστασιακή σχέση είτε περιμένετε το πακέτο μυαλό-σώμα-ψυχή, λίγη προσπάθεια θα σας βοηθήσει πολύ από τώρα μέχρι τις 3 Ιουλίου. Δείξτε το ενδιαφέρον σας και είναι σίγουρο ότι θα σας επιστραφεί. Τα ζευγάρια θα πρέπει να βρουν χρόνο μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες για να μιλήσουν για τις ελπίδες τους για ένα κοινό μέλλον. Κάποια μεγάλα βήματα μπορεί να είναι στην επόμενη γωνία.

Ακολουθεί ένα δύσκολο τετράγωνο της Κυριακής, ανάμεσα στον Ήλιο στο ερωτικό όγδοο οίκο σας και τον ασαφή Ποσειδώνα στον δυναμικό πέμπτο σας: Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλετε τη μια στιγμή – αλλά την επόμενη ο εσωτερικός θερμαντήρας σας κρυώνει και σας αφήνει με κρύο ιδρώτα. Ή το αντικείμενο της προσοχής σας μπορεί να σας στέλνει μεικτά μηνύματα. Ίσως είναι καλύτερο να αποθηκεύσετε τα μηνύματά σας και να περιμένετε μια άλλη μέρα για να τα στείλετε. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και στη δουλειά: Δεν θέλετε να φανείτε υπερβολικά ανυπόμονοι… Αλλά αν είστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες, μην το καλύψετε τελείως.

Τοξότης

Το Σάββατο φέρνει τα ερωτικά νέα που περιμένουν οι Τοξότες όλο το χρόνο: Η γεμάτη ζωντάνια Αφροδίτη ξεκινάει μια κρουαζιέρα τριών εβδομάδων, μέσω των εκφραστικών Διδύμων και του έβδομου οίκου σας των σχέσεων. Αυτό επηρεάζει τις ρομαντικές σχέσεις σας και μπορεί να είναι μια ένεση καλλιέργειας στις συνδέσεις που ανθίζουν. Ωστόσο ο έβδομο οίκος μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει και μια νέα επιχειρηματική ή δημιουργική προσπάθεια, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχές. Δώστε την πλήρη ενέργειά σας στα δυναμικά ντουέτα τώρα και δείτε τα να ανθίζουν!

Αλλά προσέξτε τι λέτε την Κυριακή. Κάτω από την ταραχώδη σύγκρουση του ανυπόμονα Ηλίου στη ζώνη της σχέσης σας και του παραπλανητικού Ποσειδώνα στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, τα σωστά λόγια μπορεί να σας ξεφεύγουν. Μπορεί να μην είστε σίγουροι για το αν είναι πιο έντιμο να μιλήσετε από την καρδιά σας ή να κρατήσετε κάτι μέσα σας. Είναι αλήθεια ότι το ερωτικό ενδιαφέρον σας ή το ταίρι σας μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητο σήμερα. Αλλά το να λογοκρίνετε τα λόγια σας, λόγω αυτού που νομίζετε ότι μπορεί να αισθάνονται, είναι λίγο χειριστικό. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια χρυσή τομή μεταξύ της ειλικρίνειας και του να τραυματίζεις κάποιον με το σφυρί αλήθειας.

Αιγόκερως

Όταν νιώθεις καλά, φαίνεσαι καλά και κάνεις μερικές από τις καλύτερες δουλειές σου. Έτσι, όταν η ακτινοβόλος Αφροδίτη περάσει στους Διδύμους και στον τομέα της ευεξίας σας αυτό το Σάββατο, ετοιμαστείτε να χτυπήσετε το κουμπί ανανέωσης στη ζωή σας! Δεν χρειάζεται να κάνετε στροφή 180 μοιρών. Αλλά πάρτε συνειδητές αποφάσεις να αντικαταστήσετε τις κακές συνήθειες με καλές. Ανανεώστε τη συνδρομή στη γιόγκα ή στο γυμναστήριο σας ή απλά κάντε το καθημερινή συνήθεια να περπατάτε. Ελεύθεροι; Η εσωτερική σας λάμψη μπορεί να τραβήξει ένα ταίρι με το ίδιο ενδιαφέρον στην υγεία πριν την αναχώρηση της Αφροδίτης στις 3 Ιουλίου.

Την Κυριακή, τα καλύτερα σχέδιά σας μπορεί να πετάξουν από το παράθυρο στη στιγμή. Όταν ακριβώς βρίσκεστε στο τσακ να βάλετε σε τάξη μια χαοτική κατάσταση, ο διορατικός Ήλιος στον οργανωμένο έκτο οίκο σας σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό σας τομέα. Καθώς αρχίζουν να φτάνουν άπειρες ενδιαφέρουσες προσκλήσεις στο τηλέφωνό σας, ίσως να μην μπορείτε να εστιάσετε στη δουλειά που ελπίζατε να κάνετε. Αλλά αν εκμεταλλευτείτε τις ισχυρές δυνάμεις του Ποσειδώνα, θα μπορούσατε να έχετε μια εκπληκτική επιτυχία σκεπτόμενοι αντισυμβατικά και αφήνοντας τα πράγματα να εκτυλιχτούν φυσικά αντί να προσπαθήσετε να τα χειριστείτε!

Υδροχόος

Ώρα για αναζωπύρωση του πάθους! Το Σάββατο, η ερωτική Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και στον φλογερό πέμπτο οίκο σας. Τι θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας, Υδροχόοι; Ασχοληθείτε με τις δημιουργικές απεικονίσεις! Μήπως εκπέμπετε μηνύματα «μη διαθέσιμοι»; Αφήστε την αρνητικότητα και δώστε σε δυνητικούς εραστές μια ευκαιρία. Το να βγείτε απλώς έξω και είστε ανοιχτοί στη διασκέδαση σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Δεσμευμένοι; Γιατί να μην κάνετε ένα ραντεβού σας πιο δημιουργικό με δοκιμή κρασιών, για παράδειγμα, ή ένα μάθημα –οτιδήποτε, από μάθημα ντραμς σε διαλογισμού ή Τάντρα!

Το δίλημμα της Κυριακής: Να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε ή να δουλέψετε για να προλάβετε μια επιβλητική προθεσμία; Μπορεί να νιώθετε ότι σας τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, καθώς ο Ποσειδώνας στη ζώνη της δουλειάς και των χρημάτων σας ρίχνει τη σκιά του πάνω στον Ήλιο στον παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας. Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα: Το ταίρι σας μπορεί να σας προτείνει ένα ρομαντικό ημερήσιο ταξίδι ή οι φίλοι σας να προσκαλέσουν σε δείπνο στο σπίτι τους. Τι λέτε για αυτό: Αφιερώστε λίγες ώρες στη δουλειά σας και μετά πηγαίνετε να το απολαύσετε. Μπορείτε πάντα να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα τη Δευτέρα το πρωί για να χειριστείτε τις τελευταίες πινελιές.

 Ιχθύες

Δεν χρειάζεστε συνήθως δικαιολογία για να μείνετε κοντά στο σπίτι, στην άνεση και τη δημιουργικότητά σας. Αλλά εάν χρειαζόσασταν λίγα επιπλέον κίνητρα, η είσοδος της Αφροδίτης του Σαββάτου στον τομέα του σπιτιού σας μπορεί να τα προσφέρει. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το ένστικτο δημιουργίας (και συγυρίσματος) της φωλιά σας θα αυξηθεί. Τι μικρές αλλαγές μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει περισσότερο με πραγματικά ιερό χώρο; Τακτοποιείστε την ακαταστασία, κρεμάστε νέα τέχνη και ίσως δημιουργήστε ένα προσωπικό βωμό σε μια ήσυχη, ιδιωτική γωνιά.

Την Κυριακή, μην αφήσετε τους πιεστικούς συγγενείς να παρέμβουν στον πολύ αναγκαίο χρόνο για τον εαυτό σας. Με τον εγωιστή Ήλιο στον οίκο των συγγενών σας να προκαλεί τον κυβερνήτη σας τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς, οι απαιτήσεις μπορεί να φτάνουν από παντού. Είναι στο χέρι σας να βάλετε κάποια όρια, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χωρίσετε την ημέρα στα δύο. Στο πρώτο κομμάτι θα κάνετε αυτό που θέλετε και στο δεύτερο τα καθήκοντά σας.