Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, κατανοείτε τη διαφορά ανάμεσα στο να βοηθάτε, το να ενδυναμώνετε και το να αποδυναμώνετε τους άλλους; Τα δύο πρώτα πρέπει να είναι ο στόχος στις αλληλεπιδράσεις σας. Το τρίτο αποτελεί μια παγίδα που πρέπει να αποφεύγετε! Μια αντίθεση ανάμεσα στην τρυφερή Αφροδίτη και τον επουλωτή Χείρωνα σας υπογραμμίζει: Σας αρέσει να ευχαριστείτε τους άλλους αλλά στην πορεία δεν κατανοείτε ποια όρια ξεπερνάτε. Κοιτάξτε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις κάθε εγχειρήματος, πρέπει όλοι να συνεισφέρουν ισότιμα για να πετύχει!

Ταύρος

Μήπως δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα οι προσπάθειες συνδυασμού δουλειάς και διασκέδασης, αγαπητοί Ταύροι; Μην απογοητεύεστε, υπάρχουν πρακτικές για να τον πετύχετε! Μια δημιουργική αντίθεση της ευφάνταστης Αφροδίτης με τον Χείρωνα της ίασης, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε πού κάνετε λάθος. Επειδή αποζητάτε την ασφάλεια, έχετε δώσει μεγαλύτερο βάρος στον στόχο αντί για τη διαδρομή. Αλλάξτε οπτική, αναθεωρήστε τα κριτήριά σας. Εντάξτε στην καθημερινότητα μικρές ανταμοιβές για τον εαυτό σας, για κάθε επιτυχία που σημειώνετε. Θα σας ωφελήσει να κάνετε συχνά διαλείμματα, για έναν περίπατο ή μια συνεδρία γιόγκα!

Δίδυμοι

Αναμένετε κάποια σύμπραξη αλλά έχετε και τις αμφιβολίες σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Πρέπει να αναλάβετε τα ηνία, ακόμα κι αν αποτελεί ρίσκο να πάρετε πρωτοβουλίες! Ο τομέας σας της καριέρας κεντρίζεται, από μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χείρωνα. Είναι σαφές ότι είστε ανοικτοί σε κάθε εποικοδομητική συνεργασία, ωστόσο δεν πρέπει να καταπιέζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερο ποσοστό ευθυνών, θα πρέπει να φανείτε πιο ηγετικοί. Μην επιτρέψετε να υπάρξουν μάχες ισχύος με εξίσου διεκδικητικά άτομα… Θέστε με ειλικρίνεια τα ζητούμενά σας – και είστε αρκετά γενναιόδωροι για να εκτιμήσετε τη συμβολή των άλλων!

Καρκίνος

Φροντίστε να έχετε χρόνο για αντιμετώπιση «κρίσεων», αγαπητοί Καρκίνοι! Το πιο πιθανό είναι να κληθείτε να συμπαρασταθείτε σε άτομα που περνούν δύσκολα. Μια αντίθεση ανάμεσα στη γενναιόδωρη Αφροδίτη με τον θεραπευτή Χείρωνα, στηρίζει κάθε ειλικρινή προσέγγιση καρδιάς. Έχει σημασία να δείξετε την κατανόησή σας, τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος. Κρατείστε την απαραίτητη συναισθηματική απόσταση, που θα σας επιτρέψει να δώσετε συμβουλές χωρίς να κάνετε κριτική. Να έχετε την πίστη ότι η συμπονετική ιδιοσυγκρασία σας θα ωφελήσει σε όλες τις πλευρές!

Λέων

Είστε ακαταμάχητοι, αγαπητοί Λέοντες! Και μια αντίθεση ανάμεσα στην επικοινωνιακή Αφροδίτη και τον κυνηγό Χείρωνα, σας καθιστά μαγνήτες για την προσοχή των άλλων. Με το χάρισμά σας στην προσέγγιση σε έξαρση, μην πέσετε στην παγίδα της σύγκρισης. Είναι καιρός να πάψετε να ασχολείστε με τους άλλους και να στραφείτε στον εαυτό σας. Φροντίστε τον, περιποιηθείτε τον, κάντε τον πιο όμορφο και ανανεωμένο. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία για να προωθήσετε με κάθε τρόπο τα όνειρά σας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Παρθένος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επιθεωρήσατε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Παρθένοι; Τα χρήματα δεν αποτελούν κριτήριο για την ιδιοσυγκρασία σας, γι’ αυτό «οσμίζεστε» τη διαφορά ανάμεσα στο γνήσιο και καθετί λιγότερο. Αλλά πρέπει να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας, εξαιτίας μιας αντίθεσης της πολυτελούς Αφροδίτης με τον απαιτητικό Χείρωνα. Φυσικά θα θέλετε πάρα πολύ να αποκτήσετε κάτι καινούργιο για τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας. Με το χάρισμά σας να ισορροπείτε τις δαπάνες με τα έσοδά σας, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τρόπο να ικανοποιηθείτε… Χωρίς να ανατρέψετε τον προϋπολογισμό σας!

Ζυγός

Ποιος είπε να μειώσετε τη λάμψη σας για να φωτιστεί κάποιος άλλος, αγαπητοί Ζυγοί; Όσο γενναιόδωροι κι αν είστε, πάψτε να αφήνετε τους άλλους να παίρνουν τα πρωτεία! Μια διαφωτιστική αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, έχει τη δυναμική να σας δείξει την ψυχρή και ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην θολώσετε το κάρμα σας με πικρίες. Αναζητήστε την εσωτερική σας γαλήνη, γιατί η συγχώρεση είναι ένα δώρο που κάνετε στον εαυτό σας. Είναι άλλο να προσφέρετε βοήθεια και άλλο να πατούν πάνω σας για να αναρριχηθούν!

Σκορπιός

Ποιος είπε ότι το παιχνίδι της ισοτιμίας δεν είναι σκληρό, αγαπητοί Σκορπιοί; Αν είστε έτοιμοι για δραστικές κινήσεις, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ορμήστε… Αλλά αν δεν βρίσκετε δίαυλο επικοινωνίας, μην ξεπεράσετε τα όρια για να προπορευθείτε! Μια αντίθεση της ευγενικής Αφροδίτης με τον θεραπευτή Χείρωνα της ίασης, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη γοητεία και τη διπλωματία σας. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση, τώρα που η αντίληψή σας για την κατάσταση των πραγμάτων θα είναι σε υψηλά επίπεδα διαύγειας!

Τοξότης

Νιώθετε μια παρόρμηση να βγάλετε στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Τοξότες; Γι’ αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη της αγάπης, που θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Χείρωνα στη ζώνη σας του ρομάντζου. Κάποιες τέτοιες στιγμές, είστε ικανοί να κάνετε πράγματα που δεν έχετε σκεφτεί διεξοδικά. Βλέπετε μόνο την μία πλευρά των καταστάσεων, γι’ αυτό μην βγείτε από τη φιλική ζώνη με ένα ιδιαίτερο άτομο… Ούτε να βιαστείτε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρώην ταίρι. Επί του παρόντος αποφύγετε τις σημαντικές δηλώσεις, τις δεσμεύσεις και τις πολύ σοβαρές συζητήσεις!

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σας παίρνει τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η αντίθεση ανάμεσα στη δημιουργική Αφροδίτη και τον Χείρωνα των ανασφαλειών, μπορεί να σας βοηθήσει την αξιοποιήσετε. Λέτε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αλλά δεν κάνετε το επόμενο βήμα. Τώρα είναι η στιγμή να ακούσετε το ένστικτό σας και να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας. Θα είναι μεγάλη η ικανοποίηση και η ανακούφιση που θα νιώσετε, όταν κόψετε την κορδέλα του τερματισμού!

Υδροχόος

Θα ασχοληθείτε πάλι μόνο με τις υποχρεώσεις σας ή θα δώσετε σημασία στον εαυτό σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Το σώμα σας στέλνει μηνύματα που ίσως να μην λαμβάνετε υπόψιν σας! Μια αντίθεση της περιπετειώδους Αφροδίτης με τον θεραπευτή Χείρωνα, σας καλεί να κάνετε ένα διάλειμμα. Με αυτή την ευκαιρία, κάντε μια επιθεώρηση στη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Όσο πιο ξεκούραστοι και ισορροπημένοι είστε, τόσο πιο απρόσκοπτα θα ρέουν οι δημιουργικοί σας χυμοί!

Ιχθύες

Πόσο αποδοτικό είναι το κοινωνικό σας πρόγραμμα, αγαπητοί Ιχθύες; Ένα σμήνος προσκλήσεων μπορεί να δυσκολεύει τις επιλογές σας! Μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χείρωνα, σας συμβουλεύει να στραφείτε σε όσες ενέχουν επαφές με ουσία. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για χρήματα, γνώσεις ή χρόνο, το ζητούμενο είναι να συνάδει το σκεπτικό σας. Στρέψτε την προσοχή σας προς τα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε – και θα μετρήσετε τα οφέλη στο επόμενο στάδιο!