Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Το πρώτο μισό της εβδομάδας έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι. Σκέφτεστε την οικογένεια και τις επισκευές του σπιτιού πριν από άλλα θέματα. Μια συζήτηση με το ταίρι σας θα είναι αρκετά καρποφόρα τώρα, αν μπορείτε να την αντέξετε.

Ενθουσιώδης ενέργεια πλημμυρίζει τις αισθήσεις μέσα στην εβδομάδα, θα καταφέρετε να περάσετε καλά κάνοντας τα πάντα σχεδόν. Προωθήστε κάτι καινούργιο. Το σαββατοκύριακο είναι καλύτερα να κόψετε ταχύτητα και να απολαύσετε τη διαδρομή, δεν χρειάζεται να βιαστείτε ακόμα!

Ταύρος

Ακούστε προσεκτικά και μιλήστε όταν έρχεται η σειρά σας την Τετάρτη. Η επικοινωνία είναι πολύ πιο σημαντική απ’ ό,τι συνήθως και θα είναι πιο εύκολο για σας να την κατευθύνετε. Προσπαθήστε να κάνετε τους άλλους να δουν τι είναι πιο σημαντικό για σας.

Μην το παρακάνετε αργότερα μέσα στην εβδομάδα, διαφορετικά θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι σταματάνε να ακούνε όταν αποφασίζουν ότι είπατε αρκετά. Είναι λεπτή η γραμμή! Η καλή ενέργεια που έχετε το σαββατοκύριακο ελκύει τους άλλους κοντά σας, θα είναι εύκολο να τους κάνετε να ανοιχτούν.

Δίδυμοι

Προσέξτε την κακή διάθεση το πρώτο μισό της εβδομάδας, του εαυτού σας όπως και των γύρω σας. Είναι μια περίοδος που κάνει την απογοήτευση δέκα φορές μεγαλύτερη και πρέπει να αποφύγετε να έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες. Δείτε αν μπορείτε να το πάτε χαλαρά ως την Πέμπτη, γιατί τότε η διανοητική σας ενέργεια αρχίζει να αυξάνεται δραματικά.

Θα μπορέσετε να κάνετε ένα καινούριο σχέδιο, που είναι πολύ πιο λογικό για σας. Αν και η συναισθηματική πλευρά σας είναι λίγο άκαμπτη αυτό το σαββατοκύριακο, θα μπορείτε να δείχνετε κατανόηση γι’ αυτά που περνάνε οι γύρω σας.

Καρκίνος

Κάντε συζήτηση με τον εαυτό σας τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Αν κάποιος σκεφτεί ότι είστε τρελοί, θα τον διαψεύσετε πολύ σύντομα! Είναι καλή περίοδος για να δείτε αν μπορείτε να κάνετε τους άλλους να δεσμευτούν σε κάτι νέο και σημαντικό.

Εάν αυτοπροβληθείτε λίγο την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα είναι για καλό λόγο. Και πρέπει να εντυπωσιάσετε τους σωστούς ανθρώπους και να βάλετε τον εαυτό σας σε καλή θέση για το μέλλον. Φροντίστε τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής αυτό το σαββατοκύριακο, αν μη τι άλλο για να είστε έτοιμοι όταν θα έρθουν μεγαλύτερα πράγματα.

Λέων

Νωρίς την εβδομάδα θα έχετε μεγάλες ιδέες, μέσα από την έμπνευσή σας ή από καθημερινά μέσα. Σκέφτεστε απλώς με τον σωστό τρόπο και δίνετε προσοχή εκεί που πρέπει.
Τουλάχιστον ένα πράγμα θα οδηγήσει σε σημαντική αναγνώριση την Πέμπτη ή την Παρασκευή και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε πλήρως την καταπληκτική σας ενέργεια τότε. Το σαββατοκύριακο καλύτερα να σκεφτείτε την οικονομική σας κατάσταση, πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές αν θέλετε να πετύχετε!

Παρθένος

Στραφείτε στους καλούς σας φίλους καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Ξέρετε ότι είναι εκεί για σας και είναι πιο εύκολο από ποτέ να τους ζητήσετε αυτά που χρειάζεστε. Είστε πολύ συντονισμένοι, οπότε συνεργαστείτε! Προσπαθήστε να χαλαρώσετε την Πέμπτη και την Παρασκευή, ειδικά όταν σας έρθουν νέες ιδέες ή απαιτήσεις.

Η ευελιξία θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι όσο καλό το κάνετε – και εάν βάλετε λίγη δουλειά, θα είναι υπέροχο!

Ζυγός

Πρέπει να περάσετε το πρώτο μισό της εβδομάδας βλέποντας τα θετικά που έχετε στη ζωή σας και που μπορεί να μην είχατε προσέξει έως τώρα. Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσετε μερικές συνδέσεις, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο να σκεφτείτε.

Αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί σε ένα μεγάλο πρότζεκτ ή μια ιδέα την Πέμπτη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν όλα θα ταιριάξουν, αρκεί να κάνετε κάτι που αγαπάτε. Το σαββατοκύριακο είναι λίγο εκνευριστικό, χάρη σε κάτι που είχατε ξεχάσει και σας παίρνει πολλή ώρα για να το τελειώσετε.

Σκορπιός

Μαθαίνετε για μια περιπέτεια ενός φίλου ή συγγενή και σας εμπνέει να σχεδιάσετε τη δική σας. Το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι καλό για να κάνετε μεγάλα όνειρα. Θέματα της δουλειάς σας απασχολούν την Πέμπτη και την Παρασκευή, ειδικά αν δεν είστε το αφεντικό του εαυτού σας. Είναι δύσκολο να χειριστείτε τους προϊσταμένους σας τώρα.

Το μυαλό σας είναι σχεδόν τέλεια οργανωμένο το σαββατοκύριακο όμως. Θα μπορέσετε να βρείτε το τέλειο σχέδιο για να καταφέρετε όσα πρέπει να γίνουν.

Τοξότης

Δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε στην αρχή της εβδομάδας, αλλά συνεχίστε να κάνετε ερωτήσεις! Έχετε σωστό τρόπο σκέψεις για να δεχτείτε μεγάλες αλλαγές τώρα ή να κάνετε μικρές που θα δημιουργήσουν κάτι μεγάλο. Όταν τα πράγματα αρχίσουν να ρέουν (την Πέμπτη ή την Παρασκευή πιθανότατα), η καλή σας διάθεση θα είναι αξεπέραστη και θα διαπιστώσετε ότι οι γύρω σας παρασύρονται από τον ενθουσιασμό σας.

Οι λογαριασμοί και η γραφειοκρατία θα απασχολήσουν ένα μεγάλο μέρος του σαββατοκύριακού σας, ετοιμαστείτε για αγγαρείες που θα έχουν μεγάλη λεπτομέρεια.

Αιγόκερως

Τα πάντα σας εκνευρίζουν μέχρι την Τετάρτη. Σχεδόν όλοι αντιδρούν υπερβολικά και νιώθετε ότι μόνο εσείς έχετε σωστή προοπτική. Καλή τύχη στην προσπάθειά σας να τη μεταδώσετε! Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα αργότερα μέσα στην εβδομάδα, καθώς ένα κύμα εγωιστικής ενέργειας περνάει πάνω από όλους.

Επικεντρωθείτε στα δικά σας σχέδια και όλα θα πάνε καλά. Το σαββατοκύριακο φέρνει μια ευλογημένη ανακούφιση και το μυαλό σας ανοίγει σε νέες ιδέες και πληροφορίες.

Υδροχόος

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να δεσμευτείτε στην άσκηση. Δοκιμάστε γιόγκα, πηγαίνετε από τα σκαλιά αντί να πάρετε το ασανσέρ ή καταπιείτε τον εγωισμό σας και επιστρέψτε στο γυμναστήριο – δεν θα το μετανιώσετε!

Μια φαινομενική αντίφαση μετατρέπεται σε καταπληκτική ιδέα την Πέμπτη ή την Παρασκευή και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε τις επόμενες εβδομάδες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε από τη δουλειά σας το σαββατοκύριακο. Δεν υπάρχει βιασύνη, οι μεγάλες δουλειές θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα!

 Ιχθύες

Η ποιητική φαντασία σας κάνει το πρώτο μισό της εβδομάδας σχεδόν μαγικό, για εσάς και για τους κοντινούς σας ανθρώπους. Είναι καλό να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας ή να δοκιμάσετε νέα καλλιτεχνικά πρότζεκτ. Προσέξτε τα θέματα στη δουλειά την Πέμπτη και την Παρασκευή, ειδικά ό,τι αφορά τον προϊστάμενό σας ή τους καλύτερους πελάτες σας.

Τα πράγματα θα γίνουν έντονα αν δεν σβήσετε τη φωτιά αμέσως. Λίγη ερευνητική δουλειά θα ξεκαθαρίσει τυχόν αμφιβολίες για φίλους ή οικογένεια το σαββατοκύριακο.