Απόλλωνας – Λάτσιο στο ΓΣΠ σήμερα

Μεγάλη πρόκληση αποτελεί για τον Απόλλωνα ο αποψινός εντός έδρας αγώνας με την ιταλική Λάτσιο για την 3η αγωνιστική του Europa League, καθώς με νίκη αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ και αρχίζει στις 20:00.

Η Λάτσιο βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς, όσους έχει και η Τραμπζοσπόρ. Ο Απόλλωνας έχει τρεις βαθμούς από την εκτός έδρας νίκη επί της Λέγκια, η οποία δεν πήρε ακόμη βαθμό στον όμιλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με προπόνηση στο ΓΣΠ και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα την Ευρώπη.

“Παίζουμε με τη Λάτσιο, μια ομάδα του Καμπιονάτο, μια ομάδα με προϋπολογισμό 50 φορές μεγαλύτερο από εμάς. Η συμμετοχή και μόνο σε αυτό τον αγώνα μας δίνει πολλές εμπειρίες, που θα τις χρειαστούμε στο μέλλον. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν κίνητρο για καλή απόδοση, που θα τους βοηθήσει να κάνουν το βήμα παραπάνω. θέλω να πω στους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν γιατί τους χρειαζόμαστε”, δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Χριστάκης Χριστοφόρου.

Η αποστολή της Λάτσιο έφτασε χθες το μεσημέρι στην Κύπρο και οι ποδοσφαιριστές της προπονήθηκαν το απόγευμα στο ΓΣΠ.

Τον αποψινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος  Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa (διεθνής από το 2006) με βοηθούς τους Ricardo Jorge Ferreira (Dos) Santos (διεθνής από το 2010) και Nuno Filipe Dos Santos Tomás Pereira (διεθνής από το 2012).

Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, η Τραμπζοσπόρ υποδέχεται τη Λέγκια.