Το ΑΠΟΕΛ ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπορντό

Την καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί και με θετικό αποτέλεσμα, αναζητεί απόψε στη Γαλλία το ΑΠΟΕΛ, με αντίπαλο την Μπορντό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μέχρι στιγμής το ΑΠΟΕΛ έχει ένα βαθμό από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μακάμπι, ενώ η Μπορντό, δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό. Πρώτη στον όμιλο είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με έξι βαθμούς και ακολουθεί η Μακάμπι με τέσσερις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από χθες στη Γαλλία και χθες βράδυ ο Γιώργος Δώνης προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στο Στάδιο `Chaban-Delmas` που θα φιλοξενήσει την αποψινή αναμέτρηση.

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Για αυτό θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Περιμένω την ομάδα μου να μπει με αυτοπεποίθηση, να προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κάνει μια καλή εμφάνιση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ στη συνέντευξη Τύπου.

Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης ο Σουηδός Martin Strömbergsson με βοηθούς τους συμπατριώτες του Joakim Flink και Per Brogevik.

Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, υποδέχεται τη Μακάμπι.