Αποφυλάκιση του Λαυρεντιάδη εισηγείται ο Εισαγγελέας

Να αφεθεί ελεύθερος για την υπόθεση της Proton Bank ζητεί ο Εισαγγελέας λόγω λήξης του 18μηνου υποχρεωτικής κράτησης για τον επιχειρηματία προφυλακισμένο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κρατουμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Εισαγγελέας προτείνει να του επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, παράδοσης διαβατηρίου, απαγόρευσης μετακίνησης πέραν των ορίων του Ν. Αττικής, απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην οικία του.

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους που κρατούνται για την ίδια υπόθεση, δηλαδή τους Δημ. Σαραμαντη, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαραγδα Λιαρμακοπουλου, η πρόταση του εισαγγελέα είναι να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα.

Ακόμα και αν η πρόταση του Εισαγγελέα γίνει δεκτή, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για να βγει από τη φυλακή πρέπει να αρθεί η κράτησή του και για την υπόθεση της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 2012, για την οποία κατηγορείται, αν και ο ίδιος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση.

Check Also

Nέες τουρκικές υπερπτήσεις από UAV πάνω από την Κανδελιούσα

Νέες υπερπτήσεις πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πάνω από νησί …

Πεθερά «τσάκωσε» τη νύφη το βράδυ του γάμου με τον εραστή σε ερωτική περίπτυξη! Ξυλοκοπήθηκε ο εραστής…

Ενας γάμος στην Αχαΐα διαλύθηκε σε ένα βράδυ και συγκεκριμένα στο… πρώτο του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα …