ΑΠΟΕΛ Vs Άαλμποργκ με μοναδικό στόχο την είσοδο στους ομίλους

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 οι πρωταθλητές έχουν σαν μοναδικό στόχο την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε (21:45) στο Στάδιο ΓΣΠ την Άαλμποργκ Δανίας.

Στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Γιώργος Δώνης δήλωσε μεταξύ άλλων, «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, έχουμε την αυτοπεποίθηση και σε αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και ο κόσμος. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και θα προσαρμοστούμε πιο γρήγορα στις ανάγκες του αγώνα απ΄ ότι στη Δανία».

Από την πλευρά του ο προπονητής των Δανών Κεντ Νίλσεν μεταξύ άλλων ανέφερε ενόψει του επαναληπτικού αγώνα:

«Ανυπομονούμε και χαιρόμαστε που θα αγωνιστούμε σε γεμάτο γήπεδο. Μπορεί να μην έχουμε πολλές εμπειρίες στην Ευρώπη όμως πιστεύουμε στην πρόκριση».

Στην προηγούμενη φάση η Άαλμποργκ απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της όμως στον επαναληπτικό νίκησε με 2-0 στην Κροατία και εξασφάλισε την πρόκριση από δύο τέρματα του Τζακόπσεν.

Το σημερινό θα είναι το τέταρτο φετινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση. Στην τρίτη προκριματική φάση είχε αποκλείσει την Ελσίνκι με 2-2 και 2-0 και την περασμένη Τετάρτη αναδείχτηκε ισόπαλο 1-1 στη Δανία με την Άαλμποργκ.

Τον επαναληπτικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Άαλμποργκ θα διευθύνουν διαιτητές από τη Σκωτία.

Συγκεκριμένα ορίστηκε ο William Collum (διεθνής από το 2006) με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του William Conquer (διεθνής από το 2008) και Gavin Harris (διεθνής από το 2013).

Πρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι John Beaton (διεθνής από το 2012) και Brian Colvin με τέταρτο διαιτητή τον Francis Connor.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σουηδός Bo Karlsson και παρατηρητής αγώνα ο Βούλγαρος Andrey Medintsev.