Αναλαμβάνει καθήκοντα 1η Ιουλίου ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του Παύλου Ιωάννου στη θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, ο οποίος θα επιλαμβάνεται παραπόνων κατά χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων, τα οποία υποβάλλονται από καταναλωτές συναφών υπηρεσιών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με το διορισμό του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου θα προχωρήσει τάχιστα η υλοποίηση της οργανωτικής δομής και των διαδικασιών του Φορέα.

Ο κ. Ιωάννου διορίζεται στη θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου από την 1η Ιουλίου 2013 και για περίοδο πέντε ετών, ενώ η ημερομηνία έναρξης αποδοχής παραπόνων από τον Φορέα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Παύλος Ιωάννου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Οικονομικές Επιστήμες) και κάτοχος μεταπτυχιακού MSc Economics του London School of Economics.  Έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό στον τομέα της ναυτιλίας, διαχείρισης έργων, καθώς και στον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών.