Αμφισβήτησε συνήγορος κατηγορουμένου για το σχέδιο δολοφονίας κατά Κληρίδη, την αμεροληψία του δικαστηρίου

Εν αμφιβόλω την αμεροληψία των δικαστών, έθεσε ο συνήγορος το ενός από τρεις συλληφθέντες για το σχέδιο δολοφονίας κατά του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη και του Διευθυντή των φυλακών και ζήτησε εξαίρεση του πελάτη του. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο που προχώρησε τη διαδικασία προσωποκράτησης και των τριών.  

Ο συνήγορος ζήτησε εξαίρεση του πελάτη του από τη διαδικασία, με αφορμή παλαιότερη δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Δικαστών  Αντώνη Λιάτσου, για καταδίκη της σχεδιαζόμενης δολοφονικής επίθεσης.  Ισχυρίστηκε ότι η δήλωση αυτή έχει παραβιάσει κάθε εχέγγυο διεξαγωγής δίκαιης δίκης και έχει αποκαλύψει ότι ήδη από την πρώτη ημέρα κράτησης των υπόπτων έχει γίνει αποδεκτή από τη δικαιοσύνη η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα.  Επικαλέστηκε και τηλεφωνική δήλωση του υπουργού δικαιοσύνης , η ο οποία αποδεικνύει ότι έχει προϊδεαστεί η κοινή γνώμη.

Η Κατηγορούσα Αρχή υποστήριξε ότι έπρεπε να γίνει έφεση για εξαίρεση του πελάτη του ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου και ότι το επιχείρημα του συνηγόρου υπεράσπισης δεν επηρεάζει το αίτημα για ανανέωση του διατάγματος κράτησης που ζητά η αστυνομία.