Αλβανός Ταξιτζής μαϊμού ‘’ψάρευε’’ πελάτες σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών

Η άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδος έχει οδηγήσει πολύ κόσμο στην απατεωνιά και δυστυχώς τα θύματα τους είναι πολλά και ανυποψίαστα.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε γίνει καταγγελία από πελάτη γνωστού ξενοδοχείου των Αθηνών , ότι ένας Αλβανός οδηγός ταξί , πέρα από τους προσωπικούς οδηγούς του Ξενοδοχείου, ‘’ψάρευε’’ πελάτες  από το lobby του ξενοδοχείου.

Η ιστορία έχεις ως εξής: ένας Αλβανός οδηγός ταξί καθόταν στις πολυθρόνες του lobby του ξενοδοχείου και περίμενε τους ανυποψίαστους πελάτες να κατέβουν από τα δωμάτιά τους και να τους πάρει για μια ‘’κούρσα’’ στην Αθήνα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι ο ταξιτζής προτιμούσε μόνο ξένους πελάτες και όχι Έλληνες. Έτσι λοιπόν, ένας από τα θύματά του  όταν πλήρωσε τον ταξιτζή συνειδητοποίησε ότι του έδωσε ρέστα ένα πλαστό 20ευρω. Ο πελάτης μετά την  δυσαρέσκειά του κατήγγειλε το περιστατικό στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και εκείνοι με την σειρά τους έλαβαν τα μέτρα τους. Το προσωπικό και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κινητοποιήθηκαν, έλεγξαν τις κάμερες, είδαν το πρόσωπό του, ενημέρωσαν την αστυνομία και περίμεναν να ξανά πάει στο ξενοδοχείο. Όταν λοιπόν, ο Αλβανός ταξιτζής έφθασε στο ξενοδοχείο, ο πορτιέρης τον αντιλήφτηκε και ενημέρωσε απευθείας την αστυνομία και τους υπευθύνους του ξενοδοχείου. Οι αστυνομικοί έβαλαν ως ‘’δόλωμα’’ μια υπάλληλο να κρατάει ένα τουριστικό χάρτη της Αθήνας και εκείνος  αφότου την είδε, την πλησίασε και της πρότεινε να την πάρει σε κάποιο προορισμό. Τότε, η υπάλληλος αρνήθηκε και η αστυνομία έκανε την έφοδό της.

Εν τέλει, ο αλβανός ταξιτζής συνελήφθη  από τους αστυνομικούς αρνήθηκε ότι διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.