ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά προσπαθεί να εκβιάσει Βουλή και κοινωνία

Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά προσπαθεί να εκβιάσει Βουλή και κοινωνία, ανέφερε σε γραπ΄τη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Η ανικανότητα και οι μεθοδεύσεις των κυβερνώντων οδήγησαν το Συνεργατισμό σε χρεωκοπία και εκκαθάριση. Τώρα η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά προσπαθεί να εκβιάσει τη Βουλή και την κοινωνία για να αποδεχτούν την κάκιστη συμφωνία που έκαναν με την Ελληνική Τράπεζα η οποία είναι σε βάρος της οικονομίας και του δημοσίου συμφέροντος. Οι κυβερνώντες όλα αυτά τα 6 χρόνια που διαχειρίζονται το Συνεργατισμό απέκρυβαν τα προβλήματα, ωραιοποιούσαν καταστάσεις και αφού οδηγήθηκε ο Συνεργατισμός στη χρεωκοπία, προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες σε άλλους.

Την ίδια ώρα προσπαθούν, μέσω εκβιασμών να πιέσουν τη Βουλή και τα κόμματα, μέσα από διαδικασίες εξπρές να περάσουν τις αντιλαϊκές και επικίνδυνες πολιτικές τους σε σχέση με τις εκποιήσεις και την αντιμετώπιση του προβλήματος των ΜΕΔ. Αυτή η πολιτική των εκβιασμών είναι απαράδεκτη. Το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να αποδεχθεί, χωρίς επαρκή συζήτηση και ουσιαστική εξέταση των νομοσχεδίων για τις εκποιήσεις που άρον άρον στέλνει η κυβέρνηση στη Βουλή, αυτά να οδηγηθούν στην ολομέλεια.

Το ΑΚΕΛ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει συμφωνηθεί να οδηγηθούν τα νομοσχέδια για ψήφιση την μεθεπόμενη Παρασκευή στην ολομέλεια ως πακέτο μαζί με το θέμα των εγγυήσεων, όπως κάποιοι έχουν διοχετεύσει σε μέσα ενημέρωσης.