Αγία Νάπα: Κτύπησαν τουρίστα και εγκατέλειψαν τη σκηνή

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, άγνωστο πρόσωπο, φέρεται να κτύπησε με την μοτοσικλέτα του πεζό τουρίστα, τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε.

Γύρω στα  μεσάνυχτα, άγνωστο πρόσωπο  οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα με κατεύθυνση προς την πλατεία Αγίας Νάπα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, έχασε τον έλεγχο του δίτροχου με αποτέλεσμα την πτώση του στην άσφαλτο.

Κατά την πτώση της στην άσφαλτο η μοτοσικλέτα συρόμενη κατευθύνθηκε προς 80χρονο τουρίστα από τη Σκωτία ο οποίος στην προσπάθειά του να την αποφύγει έπεσε κτυπώντας στην άσφαλτο. Ο άγνωστος οδηγός φέρεται να σήκωσε τη μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκε.

Ο 80χρονος τουρίστας μεταφέρθηκε σε πολυκλινική όπου διαπιστώθηκε πως δεν έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις αλλά κρατήθηκε για προληπτικούς, κυρίως λόγους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για μοτοσικλέτα μάρκας YAMAHA χρώματος κόκκινου με μαύρο. Από την Αστυνομία Αγίας Νάπας διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τόσον του οδηγού όσον και της μοτοσικλέτας