Έρχεται το τέλος και όλοι φεύγουν για τις περιοχές που δεν κινδυνεύουν !!

Εν όψει της καταστροφής του κόσμου, που σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας πρόκειται να συμβεί στις 21/12/2012,  όλο και περισσότεροι άνθρωποι πανικοβάλλονται και ψάχνουν τρόπο να σωθούν.

Έτσι, η λύση που την τελευταία βδομάδα είναι στη μόδα είναι η φυγή προς τους προορισμούς που θα σωθούν  όπως λέγεται, από τη μεγάλη καταστροφή. Αυτοί οι δύο “σωτήριοι” προορισμοί για άσυλο για όσους φοβούνται είναι στη Γαλλία και στη Σμύρνη, στο χωριό Sirince.

Στη Γαλία στα Πυρηναία ο δήμαρχος του χωριού Bugarach, με πληθυσμό 179 κατοίκων προσπάθησε να αποτρέψει πανδαιμόνιο με την απαγόρευση σε παρατηρητές UFO και ελαφρά αεροσκάφη από την επίπεδη κορυφή του mount Pic de Bugarach που λέγετε ότι θα επιβιώσει από την ημέρα της κρίσης, 21 Δεκεμβρίου του 2012, λόγω του ότι θα τους σώσουν οι εξωγήινοι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι κρατήσεις από την Αγγλία προς το Sirince της Σμύρνης και τη Νότια Γαλλία έχουν αυξηθεί κατά 30% τον τελευταίο καιρό..

Εκτός της φυγής προς τους σωτήριους προορισμούς  στη Κίνα και τη Ρωσία έχει αναφερθεί έκρηξη στις πωλήσεις κεριών και προϊόντα πρώτης ανάγκης επιβίωσης.

Το Barnaul, κοντά στα όρη Αλτάι, πανικός στους αγοραστές που έχουν αγοράσει όλες τις δάδες και φιάλες Θερμός, ενώ οι ντόπιοι στην περιοχή Omutninsk του Κίροφ έσπευσαν να αγοράσουν κηροζίνη και άλλες προμήθειες μετά από ένα άρθρο που υποτίθεται ότι γράφτηκε από έναν μοναχό του Θιβέτ, και εμφανίστηκε σε τοπική εφημερίδα επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη για την καταστροφή στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Στη βιομηχανική πόλη της Novokuznetsk, οι κάτοικοι προτρέπουν τις Τοπικές Αρχές να προετοιμαστούν για διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας και λεηλασιών, που θα συνοδεύσει σίγουρα τελευταίες στιγμές του πλανήτη.

Στην Αμερική ο Ρον Χάμπαρντ, είναι κατασκευαστής hi-tech υπόγειων καταφύγιων επιβίωσης, και έχει δει την επιχείρησή του να έχει εκραγεί και μας λέει: “Δεν έχω γνώμη για το ημερολόγιο των Μάγιας”, αλλά, όταν οι αστροφυσικοί έρχονται σε μένα, να αγοράσουν καταφύγια μου και να μου λένε πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ηλιακές εκλάμψεις, και ακτινοβολία;

Είναι δικαίωμα του καθενός το τι θα κάνει.