Έπεσαν οι μάσκες! Μην κρύβεστε !!

Τα γνωρίζουν όλοι… πρώτος από όλους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

 «Καλούνται στη Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού και η Τουμαζή και ο Μούντης»

Μετά τα τέσσερα δημοσιεύματα της Λαιμητόμος.com από τις αρχές Νοεμβρίου (2/11, 8/11, 12/11 και 22/11/2018), ολοκληρώνοντας τη δημοσιογραφική μας έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα με σημαντικά αποκλειστικά στοιχεία που φέραμε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας ως δημοσιογραφική ομάδα και μαζεύοντας επιπλέον πληροφορίες κυρίως από πρώην στελέχη του Συνεργατισμού, σήμερα παρουσιάζουμε το πέμπτο και μάλλον έκτος απροόπτου το τελευταίο μας ρεπορτάζ για το θέμα αυτό αφού απομένουν δύο ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού που έχουν οριστεί στις 3 και 17 Δεκεμβρίου 2018.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι ότι τελικά πέραν του κ. Φιλιππίδη, θα καλεστούν στην Επιτροπή η κ. Παόλα Τουμαζή και ο κ. Γιώργος Μούντης!

Ας δούμε πρώτα όμως το θέμα με την «μαϊμού» εταιρεία του κ. Μούντη, Delfi Parnters & Company η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη γνωστή Αγγλική εταιρεία – κολοσσό Delph Property Group Ltd https://delphgroup.com/ η οποία είναι κορυφαία στο Real Estate Management and Development!

Η εταιρεία του κ. Μούντη λοιπόν παρείχε υπηρεσίες στον Συνεργατισμό και σήμερα στην Altamira Κύπρου, η οποία μπήκε από την πίσω πόρτα (όπως και άλλα πολλά τα τελευταία 4 χρόνια στον Συνεργατισμό) χωρίς διαδικασίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος έχοντας ως μέσο τον κουμπάρο του και Ανώτερο Διευθυντικό στέλεχος κ. Δημήτρη Φιλιππίδη.

Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι εδώ! Είναι ότι ο κ. Μούντης ενώ παρέχει υπηρεσίες ως εταιρεία στην Altamira Κύπρου που αφορά διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων και ανταλλαγή χρεών με ακίνητα, ο ίδιος την ίδια ώρα έχει μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην Τράπεζα Κύπρου και στην Ελληνική, όπου πληροφορούμαστε ότι τον γυρεύουν οι Επιδότες για κλήσεις δικαστηρίου! Γι’ αυτό ο κ. Μούντης τρέμει στην ιδέα να καλεστεί στην Ερευνητική Επιτροπή! Κύριε Μούντη o Επιδότης που να σας βρει στην Μύκονο ή στις Σπέτσες;

Οι κύριοι Φιλιππίδης και Μούντης λοιπόν δρουν οργανωμένα και σε συνεννόηση «για το κοινό καλό και τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» φυσικά!…, από τα διαμερίσματα που δίνονται από τους οφειλέτες στην Altamira Κύπρου για ανταλλαγή χρεών, αγοράζουν οι ίδιοι διαμερίσματα για €40.000 και τα πωλούν σε τρίτους στις €100.000 χωρίς διαδικασίες και πολλά πολλά, με το πρόσχημα ότι είναι κάτω του ορίου των €100.000 και έτσι δεν χρειάζεται να περάσουν από διαδικασίες κτλ…

Εντάξει κ. Κουρουνά; Όλα καλά;

Αφού ο «καταλληλότατος» όπως ανάφερε και o Ισπανός Διευθύνων Σύμβουλος της Altamira κ. Χιούλιαν Ναβάρο στην κατάθεση του ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης στις 19/11/2018, κ. Βαρνάβας Κουρούνας ως CEO της Altamira Κύπρου δεν έχει αναφέρει ακόμη ποιο στέλεχος του έχει αγοράσει με μεγάλη διαγραφή χρέους το σπίτι στην Αγλαντζιά αξίας σχεδόν €1 εκατομμυρίου το οποίο δόθηκε για ανταλλαγή χρέους πελάτη τους έναντι των οφειλών του στην ΣΚΤ, θα του πούμε εμείς! Αφορά τον Διευθυντή του Τμήματος Ακινήτων της Altamira κ. Δημήτρη Φιλιππίδη όπου μάλιστα έχει προβεί σε δάνειο περί των €400.000 από άλλη Τράπεζα για την αγορά αυτή και συγκεκριμένα την Τράπεζα Κύπρου και τελικά έχουμε μάθει ότι το σπίτι είναι γραμμένο στον ίδιο και στη σύζυγο του. Ακόμη και όλα να είναι νόμιμα και νομικά κατοχυρωμένα που πάει το ηθικό κομμάτι και κυρίως το κομμάτι της σύγκρουσης συμφερόντων;

Τώρα ερχόμαστε στο «φαινόμενο» Πάολα Τουμαζή (σύζυγο γνωστού εργολάβου από τη Λεμεσό), την οποία δεν την φτάνουν τα χρυσά συμβόλαια, δεν την φτάνει η αγορά/εξόφληση αυτοκινήτου, η αγορά/εξόφληση κινητού, το i-pad και το surface, «το make up και το μηνιαίο αποσμητικό μασχάλης» και δεν ξέρουμε και εμείς τι άλλο θα ακούσουμε, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει το κάλεσμα στην Ερευνητική Επιτροπή!… Η κ. Τουμαζή είναι εμφανές ότι πατάει επί πτωμάτων, χρησιμοποιεί τα μέσα της… δυσκολεύει όλο τον κόσμο με τις αναδιαρθρώσεις των δανείων για να δέχεται δήθεν πιέσεις και παρεμβάσεις και να προβαίνει σε χαλαρώσεις με αντάλλαγμα να της χρωστούν χάρες… και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο μισθός και τα ωφελήματα της!

Τελειώσαμε πρόσφατα με τον «φάκτορα του μισθού» κ. Νικόλα Χατζηγιάννη και το «μαέστρο της ορχήστρας και κουμπάρο» κ. Γιάννο Σταυρινίδη λόγω του ότι αποχώρησαν από την καθημερινότητα, τα τραπεζικά θέματα και τα διαδικαστικά/λειτουργικά πλέον του Συνεργατισμού διότι είναι εμφανέστατο σε όλη την κοινή γνώμη ότι τους έφαγε η μεγαλομανία, η αλαζονεία και η προσπάθεια τους να επιβληθούν με κάθε τρόπο και να ελέγχουν και τη συνέχεια των πραγμάτων!… Δεν τους έφτανε που μπήκαν στο παιγνίδι με τον τρόπο που μπήκαν ήθελαν να τρώνε με χρυσά κουτάλια και τα αποτελέσματα γνωστά σε όλους μας… Ασφαλώς και ο Συνεργατισμός στη μεγάλη του πλειοψηφία είχε σοβαρά προβλήματα και πριν το 2013 και υπήρχε κακή και λανθασμένη διοίκηση και λειτουργία σε πολλούς τομείς, όμως οι φωστήρες που διορίστηκαν να τον σώσουν τα έκαναν μαντάρα και τα έκαναν χειρότερα από πριν, με αποτέλεσμα να παρασύρουν μια ολόκληρη πολιτεία με θεσμούς στους δικούς τους ρυθμούς, στα δικά τους λάθη ακόμη και στα δικά τους ψεύδη… και είναι εδώ που έχει την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί ο ΥΠΟΙΚ κ. Χάρης Γεωργιάδης!

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας Κουρουνά, Τουμαζή, Φιλιππίδη και Μούντη ως συνεργάτη «Τζόκερ» ότι τους έχουμε από κοντινή απόσταση τόσο αυτούς όσο και όλη την κατάσταση στην Altamira Κύπρου… και για το καλό τους να σταματήσουν να ασκούν πιέσεις, βολιδοσκοπήσεις, διερευνήσεις και ότι άλλο σκεφτούν μέσω κάποιων «φίλων» τους πολιτικών διότι δεν μασάμε

By the way εκεί στην Altamira στα Λατσιά με τα ερωτικά τερτίπια τύπου dolce vita πως πάτε; Όλα καλά;

Παρακολουθούμε επίσης από κοντά όλα τα νέα δεδομένα που αφορά την ΣΕΔΙΠΕΣ και όλη την νυν ομάδα της πρώην ΣΚΤ που είναι σήμερα εκεί και αποτελείται από τους κ.κ. Ιακώβου, Παπαλαμπριανού, Παπαδόπουλο,  Ζύγκα, Ζεβλάρη και άλλους. Σύντομα πιθανόν να πούμε ποιοι από αυτούς έπρεπε να είναι εδώ και καιρό στά σπίτια τους.

Επίσης παρακολουθούμε πότε θα τελειώσει η γελοιότητα – την οποία ονομάζουν αναγκαιότητα για κάποιους υπαλλήλους που έφυγαν με το τελευταίο σχέδιο εθελούσιας εξόδου και ακόμη είναι εκεί και προσφέρουν «τις καλές τους υπηρεσίες» επί πληρωμής φυσικά όπως οι κ.κ. Πανίκος Φιλίππου, Θάλεια Κάλλη και άλλοι….

Η Λαιμητόμος.com αυτά που έχει αναφέρει σε όλα της ρεπορτάζ από τις 2/11/2018 είναι κατόπιν σοβαρής και τεκμηριωμένης έρευνας ολόκληρης δημοσιογραφικής ομάδας και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Έχουμε υποχρέωση ως ειδησεογραφικό site να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας και αυτό πράττουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Δυστυχώς σε αυτόν τον τόπο “δεν έχουμε υπόθεση” όπως λέμε στην καθομιλουμένη!

Ο νους όλων εξαιρουμένων πολύ λίγων και σωστών είναι στη λαμογιά, στη διαπλοκή, στην απάτη και στο εύκολο χρήμα!

Την πληρώνει πάντα ο απλός κοσμάκης ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα απολύτως!

Ο Κουλίας με την στήριξη κι άλλων συναδέλφων του, ετοιμάζεται με στοιχεία που έχει συλλέξει για εγγραφεί του θέματος στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου!

Πάντως ο Νίκαρος… παρόλο που έχει πολλά στο κεφάλι του είναι πυρ και μανία με όλα αυτά που συμβαίνουν, δηλώνοντας ότι σύντομα πολιτικά θα βάλει τάξη με το δικό του τρόπο!Είναι και ο ίδιος δέκτης εδώ και καιρό σοβαρών παραπόνων στο ότι δυσκολεύουν και πιέζουν τον κόσμο αφόρητα και στο ότι άλλα συμφωνούν για κλείσιμο υποθέσεων με χρέη και άλλα ζητεί και κάνει η διοίκηση της Altamira Κύπρου, είναι επίσης γνώστης από πρώτο χέρι για τις πολλές ατασθαλίες από το πρόσφατο παρελθόν και δήλωσε στο κλειστό του κύκλο ότι πέραν του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής, εγώ πολιτικά θα τους βάλω όλους στις θέσεις τους!

Δημοσιογραφική έρευνα: M. Χρίστου