Έντονες συγκρούσεις στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Με έντονες συγκρούσεις φαίνεται να εξελίχθηκε η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, με τον Κώστα Σκανδαλίδη σύμφωνα με πληροφορίες να εισηγείται την καταψήφιση των μέτρων απο τους βουλευτές του κόμματος.“Ψήφιση των μέτρων ισοδυναμεί με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας”, φαίρεται να είπε ο κ. Σκανδαλίδης εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του με την εισήγηση Βενιζέλου. Την ίδια ώρα ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε εκ νέου σύγκληση της ΚΟ του κόμματος προκειμένου να συζητηθεί το πλήρες κείμενο του πακέτου των μέτρων.

Το σκηνικό των συγκρούσεων δεν έληξε όμως εκεί αφού άλλοι δύο βουλευτές φαίνεται να αντάλλαξαν “βαριές”κουβέντες, με τον κ. Ντόλιο να ζητά απο τον κ. Κασσή να παραδώσει την έδρα του σε περίπτωση που καταψηφίσει τα μέτρα.

Εν τω μεταξύ ο κ. Χρυσοχοίδης τάχθηκε υπέρ της ψήφισης των μέτρων καθώς ανέφερε πως “η μη ψηφιση τους αντιστοιχεί με χάος.”

Κατά της ψήφισης των μέτρων όμως τάχθηκαν και οι κύριοι  Κουτσούκος, Ανδρουλάκης και Κρεμαστινός με τον πρώτο να δηλώνει “Έχουμε γίνει συνιστώσα του Σαμαρά και μάλιστα χωρίς λόγο και ρόλο.”.