“Όλα τα θέματα θα αντιμετωπιστούν”, το μήνυμα της συνάντησης Σαμαρά – Βενιζέλου

Σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως προκύπτει από τη σύσκεψη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πλαίσιο της συζήτησης είναι ότι όλα τα θέματα θα αντιμετωπιστούν.

Επιπλέον, η κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να μεταδίδει προς τους εταίρους και την κοινωνία το μήνυμα της σταθερότητας και της τήρησης των δεσμεύσεων, αλλά και το μήνυμα της αλλαγής σελίδας και της κοινωνικής ευαισθησίας.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι με αυτή τη γραμμή θα πορευτεί η κυβέρνηση και συμπλήρωναν ότι αυτό είναι που θέλει και το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι, άλλωστε, το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ στρατηγικές αμφιταλαντεύσεις και ότι από τη αρχή της κρίσης σήκωσε το βάρος για να φτάσουμε στο σημερινό σημείο που να μπορεί η χώρα να αφήσει πίσω την κρίση και τα μνημόνια και να προχωρήσει στην ανάπτυξη, την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας και στην κοινωνική συνοχή

Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος το θέμα της αξιολόγησης που έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ενδοκυβερνητική ένταση.

Στο επίκεντρο τέθηκε και το θέμα του νέου επιτρόπου της Κομισιόν που καλείται έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας να υποδείξει η ελληνική κυβέρνηση.

Check Also

Ελλάδα – Μενίδι: 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια από τους Ρομά – Οι τέσσερις από σκάγια!

Τον τραυματισμό 10 αστυνομικών προκάλεσαν Ρομά στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (6/12) …

Ελλάδα: Ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής κατέγραφε σε κρυφή κάμερα γυμνές γυναίκες που έκαναν λέιζερ

Ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ύστερα από …