Υπ. Μεταφορών: Επιλύθηκε η διαφορά με την εταιρεία «Ζήνων»

Επιλύθηκε μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών το ζήτημα που προέκυψε με την αναβολή μαθητικών διαδρομών στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως ανέφερε με δηλώσεις της η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου το θέμα, το οποίο αφορούσε εσωτερική διαφορά της εταιρείας «Ζήνων», με συνεργάτες της, επιλύθηκε στο πλαίσιο σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, υπό την προεδρία του Γενικού Διευθυντή του υπουργείου κ. Σταύρου Μιχαήλ . Ως εκ τούτου, η μεταφορά των μαθητών της επαρχίας Λάρνακας, θα διεξάγεται κανονικά.

Η  υπουργός, απηύθυνε παράλληλα έκκληση στην εταιρεία, όπως αντιμετωπίζει έγκαιρα εσωτερικά ζητήματα που προκύπτουν, είτε αυτά αφορούν εργαζόμενους, είτε υπεργολάβους και συνεργάτες, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των μαθητών.

Ερωτηθείσα κατά πόσον τέθηκε από την εταιρεία αίτημα αναθεώρησης του ποσού που λαμβάνει από το υπουργείο, η κα Αναστασιάδου σημείωσε ότι κατά καιρούς οι εταιρείες υποβάλλουν διάφορα αιτήματα. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι υπάρχει η σχετική σύμβαση με το υπουργείο, μέσα από την οποία αντιμετωπίζονται όλα τα θέματα που παρουσιάζονται.

Check Also

Λεμεσός: 39χρονος κόλλησε γυμνές φωτογραφίες της 36χρονης πρώην του σε στάσεις λεωφορείων

Ένας 39χρονος από την Εσθονία φέρεται να ανάρτησε σε στάσεις λεωφορείων, γυμνές φωτογραφίες της πρώην …

Λόγω χιονόπτωσης έκλεισαν οι ακόλουθοι δρόμοι…

Λόγω χιονόπτωσης, έχουν ΚΛΕΙΣΕΙ οι ακόλουθοι δρόμοι: Διαμέρισμα Μόρφου Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου, …