Τον φώναξαν να τους βάψει το σπίτι και αυτός βίασε την 5χρονη κόρη τους

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη χτες στα κατεχόμενα με θύμα ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού από τον 23χρονο γείτονά της. Η ιστορία έχει ως εξής: Οι γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι είναι γονείς άλλων δύο κοριτσιών, σχεδίαζαν να κάνουν μια εκδήλωση στο σπίτι τους και ήθελαν κάποιον να τους βοηθήσει να βάψουν το σπίτι τους. Έτσι, από το προηγούμενο απόγευμα κάλεσαν τον 23χρονο γιο των γειτόνων τους για να ξεκινήσουν το βάψιμο του χώρου. Όταν ο 23χρονος έμεινε για κάποια ώρα μόνος τους με το 5χρονο κοριτσάκι δεν μπορούσε να κρατήσει το αρρωστημένο του μυαλό μακριά από εκείνη. Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία και βίασε το άτυχο κοριτσάκι. Μετά την αρρωστημένη πράξη του το 5χρονο κοριτσάκι το είπε στους γονείς του και ο κατηγορούμενος κλειδώθηκε στο σπίτι του. Αμέσως, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού ειδοποίησαν την αστυνομία και ο κατηγορούμενος συνεληύθη ενώ ήταν κλειδωμένος.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δήλωσε στο δικαστήριο, ότι ο πελάτης του είναι ψυχικά ασθενής και ζήτησε χρόνο για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και έτσι η δίκη έχει αναβληθεί μέχρι τις 12 Οκτωβρίου. Αντιπρόσωπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου δήλωσε, ότι ο κατηγορούμενος παρακολουθείται από ψυχίατρο καθώς  θέλει να έχει ελαφρυντικά για την ποινική του ευθύνη.

Ο γονείς του κοριτσιού και ιδιαίτερα ο πατέρας του είναι πολύ θυμωμένος με τον 23χρονο και δήλωσε ότι θέλει αν τον σκοτώσει.