Νεαρός ηθοποιός: Το «κτήνος» της Λαμίας είναι ο πατέρας μου

  • Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star ο Άκης Δήμας αποκάλυψε ότι τα πέντε παιδιά της οικογένειας ζούσαν σε ένα σπίτι-τρώγλη και περιγράφει τα βασανιστήρια που έζησε στα χέρια του «κυρίου» όπως τον αποκαλεί…

Για τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του πατέρα του αποφάσισε να μιλήσει ο ηθοποιός Άκης Δήμας.

Η υπόθεση είχε σοκάρει πριν από λίγους μήνες την ελληνική κοινωνία, καθώς ο πατέρας του ηθοποιού κατηγορείτο ότι κακοποιούσε και εξέδιδε την κόρη του, που είχε νοητική υστέρηση. Ο 53χρονος προφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος της κόρης του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star ο Άκης Δήμας αποκάλυψε ότι τα πέντε παιδιά της οικογένειας ζούσαν σε ένα σπίτι-τρώγλη και περιγράφει τα βασανιστήρια που έζησε στα χέρια του «κυρίου» όπως τον αποκαλεί.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε με μπετόβεργες, τον έβαζε να δουλεύει και τον βασάνιζε. Σύμφωνα πάντα με το Star, έφυγε από το σπίτι του όταν ήταν 17 χρονών, σπούδασε με τη βοήθεια του παππού του και άλλαξε το όνομά του.

Τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και την τηλεόραση και προσπαθεί να βρει κάποιο ίδρυμα για την αδερφή του που είναι ΑμΕΑ.

Check Also

Μεσολόγγι: Απίστευτη κτηνωδία… Έβγαλαν τα μάτια αδέσποτου σκύλου χάσκι και πέθανε!

Share Twitter Μια αδιανόητη πράξη ακραίας σκληρότητας εναντίον ενός ανυπεράσπιστου ζώου έγινε στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα …

Ελλάδα: Τι περιλαμβάνει ο νέος Κ.Ο.Κ. και οι αλλαγές στα πρόστιμα…

Share Twitter Eλαφρύτερες διοικητικές κυρώσεις, αυξομειώσεις στα πρόστιμα, εκτός από τις σοβαρές παραβάσεις στις οποίες …