Τι απεχθάνεται το κάθε ζώδιο σε έναν άνδρα!

Κάθε γυναίκα, ανάλογα με το ζώδιό της έχει και διαφορετική οπτική όσον αφορά στους άνδρες.

Δεν είναι δυνατόν μια Παρθένος να ενοχλείται από το ίδιο πράγμα που θα ενοχληθεί μια Τοξότης γιατί είναι εντελώς άλλα τα θέλω τους από εκείνον.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιο χαρακτηριστικό σιχαίνονται οι γυναίκες στους άνδρες ανάλογα με το ζώδιό τους.

Κριός

Θέλει να κάνει οικογένεια και είναι απολύτως ξεκάθαρη σε εκείνον για αυτό, επομένως, οποιοσδήποτε ξεφεύγει από τα πρότυπα του καλού συζύγου και πατέρα απορρίπτεται.

Ταύρος

Είναι σταθερή στις απόψεις της και το ίδιο επιθυμεί και από το σύντροφό της. Όποιος λέει και ξελέει χάνει το κύρος του στα μάτια της, επομένως επέρχεται ρήξη στη σχέση.

Δίδυμοι

Είναι ένα κορίτσι που εκτιμάει πολύ το χιούμορ, τη διασκέδαση και τις εκπλήξεις και οποιοσδήποτε είναι μονόχνωτος και βαρετός δεν την ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου.

Καρκίνος

Αναζητά τον έρωτα, την αγάπη και το πάθος και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτά. Όποιος δεν της δείχνει ότι την αγαπάει είναι τελειωμένη υπόθεση για κείνη.

Λέων

Της αρέσουν οι ηγέτες και οι άντρες τους οποίους θέλει να θαυμάζει, με αποτέλεσμα να μη συμβιβάζεται με κανέναν ο οποίος να μην είναι ο αρχηγός της αγέλης.

Παρθένος

Η λογική Παρθένος αναζητά το αυτονόητο: To να είναι και ο άλλος λογικός. Παρόλο που δείχνει πολύ απλό, σπανίζει και είναι δύσκολο. Στους τρελούς λέει: Τhank you, next.

Ζυγός

Ο άντρας που θα την κατακτήσει θα είναι οπωσδήποτε ισορροπημένος και θα μπορεί να χειρίζεται με χειρουργική ακρίβεια στα πράγματα. Οι ανισόρροποι κόβονται.

Σκορπιός

Εδώ αναζητείται ο καλός εραστής γι αυτό, αν δεν είναι κάποιος πραγματικά ανεπανάληπτος στο κρεβάτι η Σκορπιός δεν του επιτρέπει να ξαπλώσει δίπλα της.

Τοξότης

Η γενναιόδωρη Τοξότης απεχθάνεται την τσιγκουνιά, επομένως όποιος έχει καβούρια στις τσέπες του δεν έχει καμια τύχη μαζί της.

Αιγόκερως

Θεωρεί μεγάλη υπόθεση την ασφάλεια που θα της εμπνεύσει ένας άντρας και αυτός που θα την κάνει να νιώσει έτσι θα γίνει και ο άντρας της υπόλοιπης ζωής της.

Υδροχόος

Αυτό που την ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι η απιστία, άρα αν κάποιος ξενοκοιτάει μάλλον δε θα έχει καλά ξεμπερδέματα με μια γυναίκα Υδροχόο.

Ιχθύς

Αναζητά τον καταξιωμένο άντρα γιατί το αφροδιασιακό της είναι να τον θαυμάζει. Όποιος δεν της εμπνέει θαυμασμό περνάει έξω από τη ζωή της.