Θεοχάρους: Οι συνομιλίες αν θα διεξαχθούν να είναι σε μία διαφορετική βάση

Θεοχάρους: Οι συνομιλίες αν θα διεξαχθούν να είναι σε μία εντελώς διαφορετική βάση από αυτή που γίνονται σήμερα

“Εποικοδομητική χαρακτήρισε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό.

Η κ. Θεοχάρους μετά το πέρας της συνάντησης είπε πως ο Πρόεδρος την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις «όσον αφορά τα ζητήματα που προέκυψαν μετά το δείπνο και το ενδεχόμενο επανέναρξης των συνομιλιών, καθώς επίσης και την πρόσφατη πολεμική που έχει εκδηλωθεί τόσο εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και αναφορικά με τη δήλωση Ακιντζί για την αποδοχή του ανύπαρκτου ή υπαρκτού ή ξεκάθαρου πλαισίου Γκουτέρες, ως ενδιάμεσου στρατηγικού πλαισίου λύσης του κυπριακού προβλήματος».

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι οι συνομιλίες, αν θα διεξαχθούν, θα πρέπει να διεξαχθούν σε μια βάση εντελώς διαφορετική από αυτήν που γίνονται σήμερα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Θεοχάρους και πρόσθεσε ότι «αναγνωρίζουμε τις δυσχέρειες οι οποίες απειλούν την Κύπρο αυτή τη στιγμή, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος αυτή τη στιγμή και ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστούν από τον Πρόεδρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Ανέπτυξα στον Πρόεδρο τις απόψεις μου, άκουσα τις δικές του» είπε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύη και ανέφερε καταληκτικά ότι «εμείς είχαμε εκφράσει τη διαφωνία μας από το Κραν Μοντανά».

Check Also

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 2,192 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 2,192 νέα κρούσματα Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2022: 3 …

Συντονισμένη επιχείρηση αναγκαστικής επιστροφής 15 υπηκόων του Κογκό

Συντονισμένη επιχείρηση αναγκαστικής επιστροφής 15 υπηκόων του Κογκό Συντονισμένη επιχείρηση αναγκαστικής επιστροφής 15 υπηκόων της …