Η αριστερή πτέρυγα του ΔΗΚΟ στηρίζει Ν. Αναστασιάδη

Από τον πρώτο γύρο των εκλογών αναμένεται να εκλεγεί ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, αφού μεγάλο ποσοστό των αριστερών ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ φαίνεται να αλλάζει πορεία πλεύσης και να τηρεί θετική στάση έναντι του υποψηφίου προέδρου.Ενώ στο παρελθόν παρουσιάζονταν αρκετά διστακτικοί έναντι του Ν. Αναστασιάδη και μιλούσαν με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για το Μάριο Καρογιάν και τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού, τώρα  όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

Ο αριστερός κόσμος του Δημοκρατικού κόμματος συντάσσεται, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ενώ την ίδια ώρα ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να αποσπάσει ακόμη  και τις ψήφους των υποστηρικτών της οικογένειας του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, ούτως ώστε να εκελεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Φυσικά, αν και ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει στηρίξει τον Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη για την Δημαρχία της Λευκωσίας, η οικογένεια Παπαδόπουλου είναι δύσκολο να συναινέσει στην απόφαση της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΟ για στήριξη του υποψηφίου Νίκου Αναστασιάδη.

 

Check Also

Aυτές είναι οι αποφάσεις του Υπουργικού για πλαφόν σε τεστ και μάσκα

Tις τελευταίες ημέρες καταγράφεται αύξηση σε όλους τους επιδημιολογικούς δείκτες, όπως και στον αριθμό των …

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 27χρονος ΣΥΟΠ… Πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι δεν πήδηξε σωστά στο νερό

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο 27χρονος ΣΥΟΠ καταδρομέας που τραυματίστηκε σοβαρά …