Ερωτικό ωροσκόπιο

Κριός

Το να δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή να ενισχύσετε μια υπάρχουσα δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς. Η αυθεντικότητά σας είναι αρκετή για να κάνετε τον/την σύντροφό σας χαρούμενο/η. Είστε ανάμεσα στην ονειροπόληση και την ανάγκη για δράση σήμερα. Αυτό δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε σήμερα.

Ταύρος

Θα είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά αλλά θα βλέπετε τα πράγματα είτε άσπρα είτε μαύρα. Απομακρύνετε τις αμφιβολίες σας και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα σας με τον φυσικό ρυθμό τους. Οι γύρω σας εκπλήσσονται από τις αντιδράσεις σας. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις ιδέες σας καθαρά και ελέγξτε αν έχετε γίνει κατανοητοί.

Δίδυμοι

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε ποιοι είστε πραγματικά και εις βάθος κατά την διάρκεια των προσωπικών σας επαφών. Αφήστε την ντροπή στην άκρη και ακούστε τα συναισθήματά σας. Θα δείτε τα πράγματα καθαρά για τους άλλους αλλά όχι για τον εαυτό σας. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Δεν υπάρχει καιρός για όνειρα αλλά για εποικοδομητική δράση και το ξέρετε. Θα πρέπει να μην χάσετε την επαφή με τα όνειρά σας όσο είναι η βάση σε ότι θέλετε να χτίσετε. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε πολύ σήμερα. Θα έχετε μόνο μια επιθυμία και αυτή είναι να γευθείτε ότι σας προσφέρει.

Λέων

Η πειθώ του/της συντρόφου σας θα σας οδηγήσει σε μεγάλη ευτυχία. Θα είστε πιο χαλαροί αν κάνετε τα πράγματα με άλλο τρόπο. Θα πρέπει να βγείτε. Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Σήμερα χαλαρώστε χωρίς να αισθάνεστε ενοχές.

Παρθένος

Θα ανταποκρίνεστε περισσότερο στα συναισθήματα του/της συντρόφου σας και σκοπός σας είναι να υπάρχει καλύτερη κατανόηση. Μην αφήνετε την σιωπή να υπάρχει. Κάντε τις σωστές ερωτήσεις. Οι νέες εμπειρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τις αξίες στις οποίες πραγματικά πιστεύετε.

 

Ζυγός

Θα προχωρήσετε προς τον στόχο που έχετε θέσει. Μην προχωράτε πολύ γρήγορα και σκεφθείτε την πιθανή αντίσταση που ίσως συναντήσετε από τον/την σύντροφό σας. Μπορείτε να κάνετε πρόοδο σήμερα χάρη στην τόλμη σας. Η απελευθέρωση από τους περιορισμούς σημαίνει ότι τώρα είναι καιρός να επικεντρωθείτε στον προϋπολογισμό σας.

Σκορπιός

Μην απομακρύνετε από τις ερωτήσεις των κοντινών σας ανθρώπων. Έτσι θα γίνει χειρότερη η κατάσταση. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αυτό θα σας φέρει ανακούφιση. Να είστε ειλικρινείς με τους άλλους και τον εαυτό σας. Κάνετε πολλά για τους άλλους. Είναι καιρός να σταματήσετε χωρίς όμως να αισθάνεστε ενοχές.

Τοξότης

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Μην ταλαιπωρείστε ώστε να το κάνετε αυτό κατανοητό στον/στην σύντροφό σας. Απλά να είστε ο συνήθης χαρούμενος εαυτός σας. Δεν είναι καιρός να παραδεχθείτε κάποιες αδυναμίες. Η γνώση σας θα είναι μεγάλος σύμμαχος σήμερα. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις θα σας γίνονται.

Αιγόκερως

Ο αισθησιασμός σας αναπτύσσεται και θα προσελκύσετε πιο παθιασμένα ειδύλλια. Να το θυμάστε. Το σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε και να μην αναρωτιέστε πολλά. Ζήστε το τώρα και ζήστε το έντονα. Οι προσπάθειές σας σήμερα θα στεφθούν με μεγάλη επιτυχία. Η χαρούμενη διάθεσή σας είναι μεταδοτική.

Υδροχόος

Η απάθειά σας ίσως θεωρηθεί αδιαφορία. Θα πρέπει να μην είστε πολύ αυστηροί. Ο/η σύντροφός σας δεν βλέπει τα πράγματα όπως εσείς. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Θα δείτε ότι είχατε δίκιο που ήσασταν συντηρητικοί. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας.

Ιχθύες

Θα κάνετε ότι μπορείτε για να φθάσετε το επόμενο επίπεδο στη ερωτική σας ζωή. Τώρα είναι καιρός να αλλάξετε κάποιες ξεπερασμένες συνήθειες. Έχετε μεγάλο κίνητρο. Να είστε προσεκτικοί με τον αυθορμητισμός σας καθώς μπορεί να μιλήσετε χωρίς να το σκεφθείτε καλά. Οι χαρούμενες απολαύσεις θα σας φέρουν καλές στιγμές

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Είσαι πολύ αισιόδοξη σήμερα κι αυτό δίνει μια νέα …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο  Κριός  Η αναμέτρηση των σχέσεων είναι η κορυφαία …