Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Οι Εραστές – Νο 06
Οι θεωρίες αγάπης, δεν αφορούν καθόλου το ζώδιο σας. Αυτό που ειδικά ζητάτε, και θα το έχετε, είναι πράξεις που να μαρτυρούν συναισθήματα και προθέσεις. Ο Άρης σε θετικές όψεις με την Αφροδίτη, θα δώσει και πάλι την ερωτική σπίθα, στα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί… και σε φυσικό επίπεδο αλλά και σε επικοινωνιακό. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις χωρισμών, που μέχρι τις 10 – 12 / 06, θα έχουν επανασυνδεθεί μόνιμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ταύρος : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Δεν σας χρειάζονται πολλά εσάς. Το άνθρωπο σας θέλετε να έχετε κοντά και μια υγιή σχέση που να εξελίσσεται. Είστε το ζώδιο, που μέσα στις πρώτες 2 – 3 εβδομάδες, του Ιουνίου, θα δείτε μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές στον αισθηματικό σας τομέα. Πολλά και τα νέα άτομα, που θα γοητεύσουν τους αδέσμευτους και τους χωρισμένους. Σε αυτά, θα συμπληρωθούν ειδήσεις οικονομικού περιεχομένου. Ο μήνας έχει και άλλες εκπλήξεις!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 

Δίδυμοι : Το Άρμα – Νο 07
Σκεφτείτε πιο βαθιά και πιο γρήγορα. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ο άνθρωπος σας, κάνει τις δικές του προσπάθειες για να λήξει και να διώξει από το μεταξύ σας, τις καταστάσεις του από το παρελθόν, και στο επόμενο βήμα, να έρθει πιο κοντά σας. Από την δική σας την πλευρά, επίσης, κάτι μεγάλο οικονομικό … θα σας λύσει τα χέρια. Όλα βελτιώνονται λοιπόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Αυτά που έχετε ευχηθεί, είναι στον δρόμο και σας πλησιάζουν. Οικονομική δύναμη θα αποκτήσετε, μέσα από ξαφνικό χρήμα, πώληση – κληρονομικά – αποζημίωση, που θα σας σπρώξει να λύσετε τις αγκυλώσεις, που σας δεσμεύσουν. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, θα έρθει μέσα στην εποχή των Διδύμων, με καινούργιες και σοβαρές προτάσεις για τους δύο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Λέων : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Μπορεί να δείχνετε μια αδιαφορία, προς το άτομο που σας θέλει, αλλά σίγουρα το κάνετε για να του τραβήξετε την προσοχή. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η Αφροδίτη, που στο ζώδιο σας, θα δώσει αυτό το Καλοκαίρι, επανασυνδέσεις, γάμους και πολλά άλλα. Από τους εργένηδες, κανείς δεν θα μείνει φέτος χωρίς νέο ταίρι. Απολαύστε και τις οικονομικές σας επιτυχίες που σας πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Παρθένος : Ο Κόσμος – Νο 21
Την ποιότητα και την σταθερότητα που έχετε στην σχέση σας, δεν πρόκειται να την κλονίσει καμία εξωτερική δράση. Μπορεί στο τώρα να ζηλεύετε και να έχετε μεγάλες ανασφάλειες, για τον άνθρωπο σας, όμως αυτό άμεσα θα τερματιστεί. Οι προτάσεις που θα σας κάνει, θα σας λύσουν, πραγματικά κάθε απορία. Σε όλα αυτά, ενεργοποιηθείτε και γύρω από τα οικονομικά σας, που τείνουν να πολλαπλασιαστούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Αυτά που έχετε χτίσει μέσα στην καρδιά του ατόμου που αγαπάτε, δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεχαστούν. Αυτό και κάτω από τον υποστηρικτικό Άρη – Ερμή, θα γίνουν ειδήσεις που θα σας εκπλήξουν. Αυτό το άτομο που τώρα, είναι απόμακρο, ίσως και λίγο αδιάφορο, έρχεται και σας ζητά νέα ευκαιρία. Αυτό μπορεί να είναι επανένωση μόνιμη, ίσως και η ερωτική εξομολόγηση μιας ερωτοφιλίας. Πολλά και τα φιλικά πρόσωπα, που σας στηρίζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός : Ο Ήλιος – Νο 19
Κάντε ένα βήμα πίσω, και μην πιέζετε ποτέ και κανέναν. Δεν είναι λοιπόν, αυτό χαρακτηριστικό του ζωδίου σας. Αυτοί που σας αγαπούν, και σας θέλουν, να βρούν τους σωστούς δρόμους και τρόπους για να σας πλησιάσουν και να σας κατακτήσουν. Στην πλειοψηφία τους, τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί – μαλώσει, θα βρουν και πάλι τον κοινό τους ρυθμό.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 

Τοξότης : Η Σελήνη – Νο 18
Δεν δέχεστε μύγα στο σπαθί σας… και καλά κάνετε. Μπορεί κάποτε να ήσασταν καλοπροαίρετοι και θετικοί, αλλά αυτό έχει πια και τα όρια του. Μέχρι τις 14 / 06 κάποιοι, από το παρελθόν, θα σας ξανα – πλησιάσουν, και θα προσπαθήσουν με έμμεσους τρόπους να κερδίσουν την εύνοια σας. Αυτήν την φορά να είστε πιο μαζεμένοι και φειδωλοί στις προσφορές, των αισθημάτων σας… και μόνο με το ανάλογο αντάλλαγμα!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 

Aιγόκερως : Το Αστέρι – Νο 17
Είστε οι πιο τυχεροί, της εποχής και ίσως όλου του Καλοκαιριού, που θα δείτε την μέχρι τώρα στατική ζωή σας, να αλλάζει και να σας προσφέρει αυτά που τόσο έντονα ζητάτε. Το χρήμα δεν θα σας λείψει, αλλά και όσοι ζητούν κάτι νέο, εργασία – προαγωγή… θα το έχουν. Τα αισθήματα σας θα γίνουν στόχος, από μια παλιά ιστορία – γνωριμία. Να είστε σε αναμονή ερωτικών εξελίξεων, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Υδροχόος : Ο Γητευτής – Νο 01
Οι κοινωνικές σας επαφές, δεν είναι και τόσο αθώες. Και εσείς γνωρίζετε ότι κάποιος, ίσως και ακατάλληλος – ήδη δεσμευμένος, σας έχει ανάψει το πράσινο φως. Θα πρέπει από τώρα, να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά, και στις άμεσες προτάσεις που θα σας γίνουν, να απαντήσετε ορθά. Είσαστε το ζώδιο που φέτος, μέσα από ‘ διαδρόμους ΄, θα καταλήξετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Ιχθείς : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Έχετε περάσει αρκετά δύσκολα, και αυτό που επιθυμείτε πλέον, είναι να βρείτε επιτέλους την ισορροπία σε κάποια οικονομικά – νομικά σας θέματα, που θα ξεκλειδώσουν και την προσωπική σας ζωή. Πολλά τα αναμενόμενα διαζύγια λοιπόν, που θα ολοκληρωθούν επιτυχώς και οικειοθελώς, και θα αφήσουν τα ταίρια, πια ελεύθερα να ξανα – φτιάξουν την προσωπική τους ζωή. Σε αυτό θα συντελέσουν πια και η ωριμότητα και η σωστή επιλογή, των νέων συντρόφων – συζύγων.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης