Επιχειρηματολογούν οι δικηγόροι Βγενόπουλου και Μπουλούτα σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου συνεχίζεται σήμερα η δικαστική διαδικασία σχετικά με την υπόθεση αξιογράφων στην οποίαν παραπονούμενος είναι πολίτης από την Πάφο.

Κατά τη δικάσιμο στις 30 Μαΐου, το Δικαστήριο Πάφου όρισε ημερομηνία ακρόασης της υπόθεσης δύο συνεχόμενες εβδομάδες, από τις 6 έως τις 17 Οκτωβρίου.

Σήμερα αναμένεται να ακουστεί η επιχειρηματολογία των δικηγόρων των κατηγορουμένων, Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα, σχετικά με το αν οι λεπτομέρειες οι οποίες έχουν δοθεί από τους δικηγόρους του παραπονούμενου είναι ικανοποιητικές ή όχι ούτως ώστε να μπορέσουν οι δυο κατηγορούμενοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους για τις ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και οι οποίες αφορούν μεταξύ άλλων συνωμοσία για καταδολίευση του παραπονούμενου εξαιτίας του τρόπου έκδοσης και διάθεσης των αξιογράφων.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι έχουν ήδη εκδοθεί από το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εντάλματα σύλληψης εναντίον των δυο κατηγορουμένων, τα οποία θα ενεργοποιηθούν άμεσα εάν δεν παρουσιαστούν τον ερχόμενο Οκτώβριο κατά την ακρόαση.

Check Also

Koινές  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για την πάταξη της εμπορίας προσώπων

Koινές  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για την πάταξη της εμπορίας προσώπων Μεταξύ των ημερομηνιών 24-30/10/2022 διενεργήθηκαν κοινές …

Δεκτή η έφεση του Γ. Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για αύξηση ποινής σε θανατηφόρο τροχαίο

Δεκτή η έφεση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για αύξηση ποινής σε θανατηφόρο τροχαίο στην …