ΕΛΑΜ: Η Κύπρος βουλιάζει από τις ανεξέλεγκτες ροές παρανόμων μεταναστών

Η Κύπρος βουλιάζει από τις ανεξέλεγκτες ροές παρανόμων μεταναστών, τόνισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη.

https://www.youtube.com/watch?v=Z4M9ftMUIRY

Η Κύπρος βουλιάζει από τις ανεξέλεγκτες ροές παρανόμων μεταναστών. Το νέο πλοιάριο που έφτασε στην Κυπριακή Δημοκρατία με 80 λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους άνδρες νεαρή ηλικίας, τους οποίους εντόπισε η Λιμενική Αστυνομία ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο, έρχεται να προστεθεί στην ήδη βεβαρημένη κατάσταση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο που ήταν το πρώτο και το μόνο πολιτικό κόμμα που ήγειρε το «μεταναστευτικό» όταν όλα τα κόμματα εθελοτυφλούσαν μπροστά στον κίνδυνο και μας κατηγορούσαν, απαιτεί από την Κυβέρνηση να ληφθούν άμεσα μέτρα!

Οι κούφιες εξαγγελίες της Κυβέρνησης ικανοποιούν μόνο τα ευήκοα ώτα, όμως πέρα από τα λόγια που χρησιμοποιούνται για εσωτερική κατανάλωση, χρειάζονται πράξεις και ενέργειες ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ.

Ο πόλεμος στη Συρία έχει τελειώσει, η Κύπρος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά της, γι’ αυτό η υποδοχή δήθεν προσφύγων πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα!

Check Also

Υπ. Υγείας: Δυστυχώς, αρκετοί εξακολουθούν να συμπεριφέρονται ανεύθυνα

Share Twitter Για να έχει νόημα η προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρχει πραγματικός περιορισμός, τόνισε …

Βουλή: Αναστέλλονται για 9 μήνες οι δόσεις δανείων

Share Twitter H  Ολομέλεια της Βουλής, άναψε το «πράσινο φως» για το νομοσχέδιο που αφορά …