Γιώργος Λιλλήκας: ‘’Θέλουμε ένα Δημοκρατικό κράτος με ευημερία για όλους τους πολίτες’’

Ο υποψήφιος πρόεδρος για τις προεδρικές εκλογές Γιώργος Λιλλήκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο ΡΙΚ στον Σταύρο Κυπριανού, μίλησε εκτενώς για τις πολιτικές του πεποιθήσεις αλλά και πως θα αντιμετωπίσει, αν εκλεγεί, τα καίρια ζητήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αρχικά, ο κ. Λιλλήκας αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και είπε ότι κατανοεί την δύσκολη κατάσταση που διανύει το κράτος και ότι στέκεται δίπλα στον Κυπριακό λαό. Δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να βγει η Κύπρος από την οικονομική κρίση. Πρόσθεσε ότι ο κύριος στόχος του είναι ένα Δημοκρατικό κράτος με ευημερία για όλους τους πολίτες.

Σχετικά με το Κυπριακό, το οποίο είναι το καίριο ζήτημα που απασχολεί τον Κυπριακό λαό, δήλωσε ότι όταν αναλάβει την Κυπριακή Δημοκρατία θα ασκήσει μια διεκδικητική πολιτική με στόχο να διεκδικήσει ο Κυπριακός λαός τα δίκια του. Τόνισε ότι θα είναι σε τέτοιο βαθμό η πίεση του για την λύση του Κυπριακού ώστε θα απαιτήσει την αναστολή της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος κ . Λιλλήκας έκλεισε την συνέντευξη του μιλώντας επιπλέον για τον προεκλογικό του αγώνα και είπε ότι ,  αν και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν, ότι δεν περνάει στον Β’ γύρο, εκείνος θα παλέψει για την εκλογή του και ότι θα προτιμούσε να είναι αντίπαλος στον Β’ γύρο με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Check Also

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος Συσκέψεις, σημαντικές συναντήσεις, τελετή διορισμού του …

H Aστυνομία εντόπισε 4.000 σφαίρες διαμετρήματος 9mm σε ανοιχτό χώρο

Στον εντοπισμό μεγάλου αριθμού σφαιρών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, γύρω στις …