Βρετανός YouTuber καταστρέφει μια BMW και συλλαμβάνεται! (Video)

Οι φίλοι του BMX γνωρίζουν τον 27χρονο Ryan Taylor από την εμπλοκή του με το σπορ, καθώς και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια ακολούθους, ιδιαίτερα λόγω των αντικομφορμιστικών βίντεο που ανεβάζει στο YouTube.

Στο τελευταίο από αυτά είχε βέβαια την ατυχία να συλληφθεί από την ισπανική αστυνομία, καθώς προέβη σε αρκετές παρανομίες, παρέα με τους φίλους του. Πιο συγκεκριμένα, στο τουριστικό θέρετρο της Μαρμπέλα ο Taylor βρήκε την ευκαιρία να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες πίσω από το τιμόνι μίας BMW Σειρά 3 γενιάς E46. Και όχι μόνος, αλλά με την απαραίτητη συνοδεία των συνεργατών του, οι οποίοι τον ενθάρρυναν να συνεχίσει να προκαλεί τόσο με την επικίνδυνη οδήγηση, όσο και με την άγνοια κινδύνου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα που είχε βάλει με τους φίλους του, το εάν μπορεί να θέσει εκτός μάχης την παλιά BMW. Έτσι, ξεκίνησε να οδηγεί μέσα σε χωματόδρομους και χωράφια, να σκαρφαλώνει σε αναχώματα μέχρι που το γερμανικό σεντάν εγκατέλειψε λόγω μηχανικής βλάβης. Κατόπιν, ο Taylor και η παρέα του αποφάσισαν να σπρώξουν το αυτοκίνητο σε ένα βαθύ χαντάκι. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αμέσως ενημερώθηκαν οι τοπικές αρχές, όπου και βρήκαν την εγκαταλελειμμένη BMW και προχώρησαν στην σύλληψη του Βρετανού YouTuber με τις κατηγορίες της μη τήρησης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, όπως και της έλλειψης της άδειας κυκλοφορίας.

Check Also

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταυτόχρονης εκτόξευσης 143 δορυφόρων από την Space X του Elon Musk

Share Twitter Στην ταυτόχρονη εκτόξευση 143 δορυφόρων προχώρησε την Κυριακή η εταιρεία Space X του …

Νέα Σαλαμίνα Vs Απόλλων 1-1 και ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση 0-0 (Video)

Share Twitter Ισόπαλος 1-1 έληξε ο χθεσινοβραδινός αγώνας στη Λάρνακα μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας με …