Α. Κυπριανού: Το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο για διάλογο με το ΔΗΚΟ για το μνημόνιο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού δήλωσε σήμερα ότι το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να εμπλακεί σε ένα διάλογο με το ΔΗΚΟ για το θέμα του μνημονίου, και θα συμμετάσχει με δικές του προτάσεις.

“Εμείς είχαμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας από την αρχή, ότι απορρίπτουμε το μνημόνιο, το οποίο έχει συνομολογηθεί μεταξύ του Eurogroup και της Κυβέρνησης Αναστασιάδη. Είμαστε έτοιμοι, λοιπόν, να εμπλακούμε στον όποιο διάλογο στοχεύει προς την κατεύθυνση της διαφοροποίησης αυτού του περιεχομένου”, είπε.

Πρόσθεσε ότι συζήτησε το θέμα με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο. “Τού έχω ξεκαθαρίσει ότι εμείς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τις όποιες συγκεκριμένες σκέψεις έχουν προς αυτήν την κατεύθυνση και, αν μας ζητηθεί να συζητήσουμε, να είστε βέβαιοι ότι θα πάμε σε αυτόν το διάλογο και με δικές μας σκέψεις και απόψεις”, είπε.

Όσον αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις, ο κ. Κυπριανού είπε ότι “η θέση του ΑΚΕΛ είναι ξεκάθαρη – τασσόμαστε ενάντια, ανεπιφύλακτα”.
“Εάν μας ζητηθεί να εμπλακούμε σε έναν τέτοιο διάλογο και μας κατατεθούν συγκεκριμένες σκέψεις από την πλευρά του ΔΗΚΟ, θα ανταποκριθούμε και θα πάμε με δικές μας προτάσεις”, είπε.

Check Also

59χρονος θα ταξίδευε προς Λονδίνο φορτωμένος παράνομα καπνικά…

Ένα πρόσωπο, ηλικίας 59 ετών, συνελήφθη από μέλη του Τελωνείου για το αδίκημα της παράνομης …

Kαταζητούνται 4 πρόσωπα για την επίθεση και ληστεία με πιστόλια και σπαθιά στην Πάφο

Τέσσερα πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση επίθεσης και ένοπλης ληστείας στην Πάφο, …