“Από πόρτα σε πόρτα” αποφάσισε η κ.ε. του ΑΚΕΛ

Η κεντρική επιτροπή του ΑΚΕΛ σε χθεσινή της συνεδρία, παρουσία και του προέδρου της Κυπριακής δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, αποφάσισε τη στρατηγική και τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει το κόμμα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2013.

Η ολομέλεια της κ.ε. του ΑΚΕΛ αναγνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο κόμμα ειδικά  με τη κάθοδο της Τρόικας και με την οικονομική κρίση που περνάει η Κύπρος. Όλα αυτά λειτουργούν αρνητικά για τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος Σταύρο Μαλά και επομένως λειτουργούν υπέρ του αντίπαλου υποψήφιου Νίκου Αναστασιάδη που καθημερινά στις δημοσκοπήσεις έχει το προβάδισμα.

Έχουν ήδη αποφασίσει να αποδομήσουν τις θέσεις και δεσμεύσεις του Νίκου Αναστασιάδη και ετοιμάζουν το πρόγραμμα διακυβέρνησης του δικού τους υποψήφιου Σταύρου Μαλά. Τα επιτελεία Σταύρου Μαλά μαζί με τα επιτελεία του ΑΚΕΛ θα ξεκινήσουν οργανωμένα τον προεκλογικό τους αγώνα από σπίτι σε σπίτι και από πόρτα σε πόρτα ούτως ώστε να μην αφήσουν να χαθεί ούτε μία ψήφος.

Check Also

Σύλληψη 30χρονης και 41χρονης που ξεγελούσαν πολίτες με ψευδείς παραστάσεις για αιτήσεις χορηγιών

Στη σύλληψη μιας 30χρονης, συνεργάτιδας της 41 ετών γυναίκας που τελεί υπό κράτηση σε σχέση …

θερμοκρασία, καιρός, κύπρος,κυρίως αίθριος,στα,καιρός θα είναι,είναι λίγο ταραγμένη,και,γύρω,λίγο ταραγμένη,ασθενής χαμηλή πίεση,παράλια,και γύρω στους,επηρεάζει την περιοχή,αίθριος,χαμηλή πίεση επηρεάζει,μέχρι,στα νοτιοδυτικά,πίεση επηρεάζει,καιρός,τοπικά στα νοτιοδυτικά,στα νοτιοδυτικά παράλια,είναι λίγο,κυρίως στα,είναι ήρεμη μέχρι,ταραγμένη,μέχρι λίγο ταραγμένη,βαθμούς,λίγο,μποφόρ,θάλασσα θα είναι,είναι ήρεμη,βαθμούς στα,παράλια και γύρω,στα ψηλότερα ορεινά,βαθμούς στα ψηλότερα,κυρίως στα ορεινά,τοπικά στα,νοτιοδυτικά,ορεινά,νοτιοδυτικά παράλια,αρχικά,και γύρω,τοπικά,μέχρι λίγο,ασθενείς,ήρεμη μέχρι λίγο,

Αίθριος ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 34 βαθμούς – Έρχονται βροχές

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις …