Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Κύριο θέμα της εφημερίδας σήμερα είναι “ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ”, δηλώσεις του υπουργού οικονομικών και των κομμάτων. Στο πρωτοσέλιδο επίσης το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΛ.

ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ” γράφει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα. Συνεχίζει με νέες αποκαλύψεις για τα δάνεια και επιτόκια αξιωματούχων της Λαικής και τράπεζας Κύπρου και εγείρει επίσης ερωτήματα σχετικά με τη νέα επένδυση της CYTA

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κύριος τίτλος “ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΑΡΛΗ” επιρρίπτοντας ευθύνες στον υπουργό οικονομικών για το σκάνδαλο με τα αξιόγραφα. Συνεχίζει με τη καθυστέρηση που παρατηρείται στη καταχώρηση του χαλουνιού καθώς και με δηλώσεις της κυβέρνησης για τη κάθοδο της Τρόικας.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Στον υποψήφιο Σταύρο Μαλά αναφέρεται το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ”. Επίσης αναφέρρει τις δηλώσεις του προέδρου Χριστόφια σχετικά με τα σχόλια για τον διορισμό του υπαρχηγού της αστυνομίας.

DAILY MAIL: Η αγγλόφωνη εφημερίδα έχει ως πρωτοσέλιδο “ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” αναφερόμενη στο αποψινό παιχνίδι της ΑΕΛ. Συνεχίζει με δηλώσεις της υπουργού εργασίας για το μορατόριουμ στις προσλήψεις ξένων εργατών καθώς και δηλώσσεις του διευθυντή της Noble στη Κύπρο.