Άγρια επίθεση και κλοπή στην Πάφο

Οι δράστες είχαν καταστρώσει καλά το σχέδιό τους για την κλοπή των χρυσαφικών, αξίας περίπου 80 χιλιάδων ευρώ, το βράδυ στην Πάφο.

Θύμα της κλοπής 53 γυναίκα η οποία ασχολείται με αγοραπωλησία χρυσαφικών.

Ο ένας από τους δράστες, αλλοδαπός, της τηλεφώνησε από το κινητό του, παριστάνοντας τον πελάτη που θέλει να αγοράσει βέρες για το γάμο του. Συναντήθηκαν λίγη ώρα αργότερα στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Ο αλλοδαπός της ζήτησε να τον μεταφέρει στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν, της είπε η αρραβωνιαστικιά του. Όταν άνοιξαν την πόρτα, της επιτέθηκε δεύτερος άντρας, επίσης αλλοδαπός. Μαζί με τον συνεργό του χτύπησαν την 53χρονη και την πήραν την τσάντα με τα χρυσαφικά, τα οποία δεν ήταν ασφαλισμένα.

 

Check Also

Σύλληψη 30χρονης και 41χρονης που ξεγελούσαν πολίτες με ψευδείς παραστάσεις για αιτήσεις χορηγιών

Στη σύλληψη μιας 30χρονης, συνεργάτιδας της 41 ετών γυναίκας που τελεί υπό κράτηση σε σχέση …

θερμοκρασία, καιρός, κύπρος,κυρίως αίθριος,στα,καιρός θα είναι,είναι λίγο ταραγμένη,και,γύρω,λίγο ταραγμένη,ασθενής χαμηλή πίεση,παράλια,και γύρω στους,επηρεάζει την περιοχή,αίθριος,χαμηλή πίεση επηρεάζει,μέχρι,στα νοτιοδυτικά,πίεση επηρεάζει,καιρός,τοπικά στα νοτιοδυτικά,στα νοτιοδυτικά παράλια,είναι λίγο,κυρίως στα,είναι ήρεμη μέχρι,ταραγμένη,μέχρι λίγο ταραγμένη,βαθμούς,λίγο,μποφόρ,θάλασσα θα είναι,είναι ήρεμη,βαθμούς στα,παράλια και γύρω,στα ψηλότερα ορεινά,βαθμούς στα ψηλότερα,κυρίως στα ορεινά,τοπικά στα,νοτιοδυτικά,ορεινά,νοτιοδυτικά παράλια,αρχικά,και γύρω,τοπικά,μέχρι λίγο,ασθενείς,ήρεμη μέχρι λίγο,

Αίθριος ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 34 βαθμούς – Έρχονται βροχές

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις …