Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρή από τη Μολδαβία φέρεται να πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο από τον πρώην σύζυγο της Ελληνοκύπριο 43 χρόνων με αποτέλεσμα σφαιρίδια να την πλήξουν στον ώμο.
Η Αστυνομία ανέφερε ότι γύρω στις 10 το πρωί γυναίκα από τη Μολβαδία πήγε μαζί με φίλες της στην μπυραρία που έχει ο πρώην σύζυγος της Ελληνοκύπριος 43 χρόνων, που βρίσκεται σε περιοχή μεταξύ Λάρνακας – Δεκέλειας Ορόκλινη προκειμένου να συζητήσουν κάποια θέματα οικονομικής φύσεως.
Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην σύζυγός πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα η κοπέλα να πληγεί από σφαιρίδια στον ώμο της.
Η νεαρή μετέβη στον Αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης ενώ ο πρώην σύζυγος της κλειδώθηκε στην μπυραρία του και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.
Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και της Αστυνομίας Ορόκλινης ωστόσο ο άνδρας δεν συνεργάζεται μαζί τους.
Αναμένεται στη σκηνή η άφιξη διαπραγματευτών της Αστυνομίας προκειμένου να πείσουν τον άνδρα να παραδοθεί.