Nokia 50G: Το πιο value for money 5G κινητό της αγοράς

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για το δίκτυο 5G. Και δικαίως, αφού το δίκτυο 5G αποτελεί την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη τεχνολογία που έχουμε γνωρίσει και η οποία αλλάζει δραματικά τον τρόπο που επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, εργαζόμαστε και ζούμε.

Αναπόφευκτα όλοι θέλουν να ένα κινητό το οποίο να μπορεί να λειτουργήσει με τη συγκεκριμένο δίκτυο. Και αν μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι ένα τέτοιο κινητό θα κόστιζε μία περιουσία, ήρθε η Nokia με το ολοκαίνουργιο μοντέλο για να το κάνει πραγματικότητα για όλους μας. Ο λόγος για το Nokia 50G, το πιο προσιτό 5G κινητό της αγοράς!

Το 5G δεν είναι όμως ο μόνος λόγος για να προτιμήσει κανείς το Nokia 50G, αφού το κινητό εντυπωσιάζει και στους υπόλοιπους τομείς.

Το πρώτο πράγμα που διαπιστώνει κανείς μόλις πάρει το κινητό στα χέρια του είναι ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κινητό. Με οθόνη 6,82 ιντσών και σώμα 174 mm ύψος, 9 mm πάχος, το Nokia G50 είναι ένα κινητό που απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν ένα κινητό με μεγάλη οθόνη που θα τους επιτρέπει να παρακολουθούν ταινίες, να παίζουν παιχνίδια και να σερφάρουν στο ίντερνετ με άνεση.

Παρόλο που το Nokia 50G είναι όπως είπαμε ένα μεγάλο κινητό και ως εκ τούτου φαινομενικά ακατάλληλο για χρήση με το ένα χέρι, η Nokia έχει συμπεριλάβει ένα πλήθος λειτουργιών που επιτρέπουν τον χρήστη να χειρίζεται με άνεση το κινητό χωρίς να απασχολεί και τα δύο του χέρια. Αρχικά, πέρα της χρήσης κωδικού, το κινητό ξεκλειδώνει γρήγορα με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος ή αναγνώριση προσώπου. Το πιο χρήσιμο όμως εργαλείο είναι το google assistant που απλά με τη χρήση ενός κουμπιού επιτρέπει στον χρήστη να κουμαντάρει το κινητό του δίνοντας απλά φωνητικές εντολές.

Το design του Nokia 50G κλέβει τις εντυπώσεις με υπέροχες αποχρώσεις του μπλε εμπνευσμένες από το σκανδιναβικό περιβάλλον. Και παρόλο που σε καμία περίπτωση δεν προτρέπουμε την κακομεταχείριση ενός κινητού, απλά να πούμε ότι χωρίς θήκη και προστασία οθόνης δεν φοβηθήκαμε ούτε μία στιγμή για την κατάσταση του κινητού, αφού η κατασκευή του είναι αρκετά στιβαρή και όποτε το έχουμε στο χέρι μας είναι σαν να το βγάλαμε μόλις από το κουτί. Όταν μία συσκευή μπορεί να κοστίζει περισσότερο από ένα μηνιάτικο είναι ωραίο να χρησιμοποιείς ένα κινητό με απόλυτη ελευθερία χωρίς να φοβάσαι με το παραμικρό.

Κάμερα, επεξεργαστής και οθόνη αποτελούν δυνατά σημεία του κινητού. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει τόσο στα μάτια μας, όσο και από τον ανταγωνισμό είναι η μεγάλη διάρκειας μπαταρία του. Σε μία εποχή που κάνουμε συνεχώς χρήση του κινητού, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας και της καθημερινότητας μας, χρειάζεμαστε ένα κινητό που να μην χρειάζεται να το φορτίζουμε κάθε τρεις και λιγάκι. Με μπαταρία 5.000 mAh το Nokia 50G κρατάει έως και δύο ημέρες, ίσως και τρεις ανάλογα με την χρήση!

Η τεχνολογία 5G σίγουρα είναι ένας από τους λόγους για να προτιμήσετε το νέο κινητό της Nokia. Ωστόσο, είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα, αφού το Nokia G50 διαθέτει μία σειρά λειτουργιών και θετικών χαρακτηριστικών που το ανάγουν στην καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του.

Check Also

Η Microsoft έναντι $69 δισ. αποκτά την Activision Blizzard των Call of Duty και World of Warcraft

Στην εξαγορά της Activision Blizzard έναντι 68,7 δισ. δολαρίων προχωρά η Microsoft, ενώνοντας με αυτόν …

NASA-Άρης: Ανιχνεύθηκε άνθρακας που θα μπορούσε να έχει βιολογική προέλευση από αρχαία μικρόβια

Το ρόβερ Curiosity της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) ανίχνευσε την υπογραφή άφθονου “ελαφρού” άνθρακα στον …