500.000 δολάρια στην οικογένεια της νοσοκόμας-θύμα των φαρσέρ από την Αυστραλία

Σε ένα ταμείο που δημιουργήθηκε για την ενίσχυση της οικογένειας της νοσοκόμας που αυτοκτόνησε στη Βρετανία,  μετά τη φάρσα των δύο αυστραλιανών παραγωγών, θα καταθέσει όσα χρήματα συγκεντρώσει από διαφημίσεις έως το τέλος του χρόνου, ο ραδιοφωνικός σταθμός Sydney radio station 2Day FM.

Η ιστορία της νοσοκόμας συνεχίζει να συγκλονίζει τη Βρετανία. Η Τζασίνα Σαλντάνια, είχε απαντήσει σε φάρσα των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών, που παρέστησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ για να μάθουν λεπτομέρειες από τη νοσηλεία της εγκύου Κέιτ Μίντλεντον.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις, με ελάχιστη συνεισφορά το ποσό των 500.000 δολαρίων Αυστραλίας (525.000 δολάρια ΗΠΑ). Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί,  Μελ Κρεγκ και Μάικλ Κρίστιαν, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Το ραδιόφωνο “έκοψε” το πρόγραμμά τους “Hot 30” και ανέστειλε τη μετάδοση διαφημίσεων λόγω του θανάτου της Σαλντάνια. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μετάδοση των διαφημίσεων από το σταθμό θα επαναληφθεί από την Πέμπτη.

“Πρόκειται για μια φοβερή τραγωδία και η σκέψη μας είναι στην οικογένειά της”, δήλωσε ο διευθυντής της Southern Cross Chief, Ρις Χόλεραν.

 

Check Also

Φρανσουά Ολάντ για Σουλτάνο: Διπρόσωπος, έχει κάνει διπλωματία τα στριφογυρίσματα

Αντιφατική προσωπικότητα η οποία θεωρεί «τις ασάφειες πλεονέκτημα» και «τα στριφογυρίσματα διπλωματία», και που όπως …

Κρίσιμες εκλογές στην Ιταλία υπό την ανησυχία για επικράτηση του ακροδεξιού συνασπισμού

Σε ένα κομβικό μονοπάτι μπήκε η Ιταλία, καθώς πριν από λίγο άνοιξαν οι κάλπες στην …