5χρονο αγόρι θυμάται τη προηγούμενη του ζωή σαν γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 5χρονος Luke Ruehlman  από το Οχάιο ισχυρίζεται ότι έχει αναμνήσεις προηγούμενης ζωής σαν μία γυναίκα 30 χρόνων που σκοτώθηκε σε πυρκαγιά.

Ο Luke Ruehlman από το Σινσινάτι του Οχάιο, από τα δύο του χρόνια,  έχει δώσει ισχυρές ενδείξεις ότι θυμάται την προηγούμενη ζωή του ως μια νεαρή μαύρη γυναίκα από το Σικάγο με το όνομα Pamela η οποία έχασε την ζωή αφού πήδηξε από το παράθυρο ενός φλεγομένου κτιρίου.

Σύμφωνα με τους γονείς του κάνει συχνά αναφορές για αυτή τη γυναίκα λέγοντας για όπως «όταν ήμουν κορίτσι, είχα μαύρα μαλλιά» ή «Συνήθιζα να έχω σκουλαρίκια, όπως όταν ήμουν κορίτσι.»

Ο Luke ισχυρίζεται ακόμη ότι θυμάται τη στιγμή που «έληξε» η προηγούμενη ζωή του και την διαδικασία της μετενσάρκωσης στην οποία τον «έσπρωξε πίσω και προς τα κάτω» στη Γη σαν ένα νεογέννητο μωρό.

Το απίστευτο είναι, ότι η έρευνα αποκάλυψε ότι μια γυναίκα που ονομάζεται Pamela Robinson και η οποία έζησε στο Σικάγο είχε πράγματι πεθάνει μετά από μια πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Paxton πίσω στο 1993, ακριβώς όπως ο Luke  το είχε περιγράψει.

Η περίπτωση του αγοριού ερευνήθηκε ως μέρος ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το φάντασμα Μέσα στο παιδί μου», στην οποία η ομάδα ερεύνης έδειξαν στο παιδί μια συλλογή εικόνων γυναικών που ήταν κοντά ηλικιακά με την Πάμελα, με την ίδια την Πάμ ανάμεσα τους.

Προς έκπληξη όλων το αγόρι βρήκε με επιτυχία τη σωστή φωτογραφία.

Check Also

39χρονος πατέρας έγινε ασπίδα για να προστατεύσει τα τρία παιδιά του από πυροβολισμούς (Video)

Share Twitter Με τραύματα στο πόδι κατέληξε ένας πατέρας στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης όταν …

«Γύπας» ο Ντέιβιντ Μπέκαμ… Δημοσίευσες βίντεο με τα οπίσθια της Βικτόρια…

Share Twitter «Γύπας» αποδείχθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος δεν δίστασε να επαινέσει δημόσια τα …