Η Χριστιάνα Μυλωνά έκανε την εμφάνιση της μετά από πολύμηνη απουσία

Η Δημοτική Σύμβουλος του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Χριστιάνα Μυλωνά μετά από το ατύχημα που είχε στον εργασιακό της χώρο τον Ιούλιο, το οποίο την κράτησε μακρυά από όλα της τα καθήκοντα,  έκανε την εμφάνιση της στην εκδήλωση του ΚΥΦΑ στο Προεδρικό Μέγαρο  το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά την εκδήλωση η αγαπητή σε όλους Χριστιάνα Μυλωνά, βρέθηκε με καλή παρέα στο SABAI όπου απόλαυσε το φαγητό και συνομίλησε με καλούς φίλους.

Από  ότι  γνωρίζουμε, δυστυχώς,  η κ. Χριστιάνα Μυλωνά  δεν μπορεί ακόμη να περπατήσει κανονικά και θα χρειαστούν ακόμη μερικές  εβδομάδες μέχρι να επανέλθει στη κανονική της ρουτίνα και στα καθήκοντα της. Δυστυχώς το ατύχημα της,  έχει στερήσει ακόμα και τη δική της φροντίδα στα αγαπημένα της παιδιά και αυτό της έχει στοιχίσει ακόμη περισσότερο … Γιατί η Χριστιάνα εκτός από μία δραστήρια δημοτική σύμβουλος και διευθύντρια σε πολυχώρο για τα κοινά είναι και υπερήφανη μητέρα 3 παιδιών.

Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε στη Χριστιάνα Μυλωνά, γρήγορη ανάρρωση, διότι η απουσία της και η προσφορά της στα κοινά είναι πολύ εμφανές και η Αμμόχωστος τέτοια άτομα τα χρειάζεται.

christiana mylona