Φινάλε με ανατροπές στα «Κλεμμένα όνειρα»

Με την αγωνία θα μείνουν οι τηλεθεατές στο τελευταίο για φέτος επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς «Κλεμμένα Όνειρα»

Ο Άρης έχει πάρει την απόφαση να τιμωρήσει τη Φαίη επειδή τον παράτησε και η διάθεση εκδίκησης τον έχει τυφλώσει. Και θα κάνει την κίνηση του την ημέρα του γάμου της.

Παράλληλα οι αποκαλύψεις στη ζωή του Μαλτέζου θα συνεχιστούν, όταν θα μάθει ο νεαρός Σταύρος Χαλκιάς είναι γιος του. Όσο για τη Λένα που νόμιζε ότι είχε σκοτώσει, επιστρέφει στη ζωή του και τον εκβιάζει. Όμως ο αδίστακτος επιχειρηματίας είναι έτοιμος να την «τελειώσει» ακολουθώντας αυτόν τον φαύλο κύκλο, όπου ένας φόνος φέρνει τον επόμενο, προκειμένου να καλυφθεί.

Όσο για την Άννα μάταια ψάχνει να βρει τον Μπίλι αφού ο Μαλτέζος παραμένει ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει το μεγάλο μυστικό και ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει το tvbox το μόνο σίγουρο στα επεισόδια της νέας σεζόν είναι ότι θα έχουμε ανατροπές των ανατροπών, αντικαταστάσεις των ηθοποιών και αφίξεις νέων προσώπων.

Στα επεισόδια της νέας σεζόν θα δείτε τον Μαλτέζο όπως επιθυμείτε. Με δυο λόγια έρχεται η ώρα του! Θα εμφανιστεί να κλαίει και να «σπάει», κάτω από το ασήκωτο ψυχολογικό και συναισθηματικό βάρος μιας αναπάντεχης απώλειας!