Στις 27 Μαΐου η μεγάλη συναυλία ‘Μαζί για τη Λάρνακα και το συνάνθρωπο’

Οι  Αννα Βίσση, Διοσύνης Σαββόπουλος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Θεοφάνους, Πέτρος Γαιτάνος και πληθώρα καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Κύπρο και την Ελλάδα, θα τραγουδήσουν στην μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Μαζί για την Λάρνακα και το συνάνθρωπο!», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 στην παραλία των Φοινικούδων.

Τη συναυλία διοργανώνουν ο Δήμος Λάρνακας και οι Δήμοι της Επαρχίας Λάρνακας Αραδίππου, Λευκάρων, Αθηαίνου, Λιβαδιών και Δρομολαξιάς – Μενεού, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου, τις Κοινότητες της Επαρχίας Λάρνακας και εθελοντικές οργανώσεις.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η Συναυλία θα αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα με μουσικές επιλογές γνωστών DJ ενώ από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυκτα γνωστοί και καταξιωμένοι Ελλαδίτες και Κύπριοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα μοιραστούν μαζί μας την αγάπη και την πρόσφορα στο συνάνθρωπο».

Στη συναυλία «συμμετέχουν μέχρι στιγμής οι Άννα Βίσση, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αλέξια, Ευριδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Πέτρος Γαϊτάνος, Ραλλία Χρηστίδου, Σταύρος Σιδεράς, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Παπαδόπουλος, Λούκας Γιώρκας, Χριστίνα Αργύρη, Ανδρόνικος Λευκαρίτης, Σαλίνα και πολλοί άλλοι».

Το κοινό, προστίθεται στο δελτίο Τύπου «αντί εισιτηρίου θα προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Κατά προτίμηση τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας όπως όσπρια, κονσέρβες, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, δημητριακά, παξιμάδια, μπισκότα, κουλούρια, ζαχαρούχο γάλα, παιδικό γάλα, παιδικές τροφές, πάνες και άλλα. Τα τρόφιμα θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων της Επαρχίας Λάρνακας για να διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και άλλα σύνολα που τα έχουν άμεση ανάγκη».

Σημειώνεται καταλήγει το δελτίο Τύπου ότι «η επιτυχία της συναυλίας βασίζεται κυρίως στην εθελοντική προσφορά και βοήθεια των περίπου 600 εθελοντών οι οποίοι θα βοηθήσουν σε διαφορά σημεία συλλογής τροφίμων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψάξουν στο facebook  στην σελίδα Mazi gia tin Larnaka».