10,000 ψήφοι ΔΗΚΟ – Εκλογές ενός γύρου

Το στοίχημα είναι δύσκολο και προσωπικό για τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν. Εκλογική σάρωση από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Οι μηχανές έχουν πάρει μπροστά, η συστράτευση είναι πρωτοφανής και ο προεκλογικός αγώνας γίνεται πόρτα-πόρτα.  Η εντολή είναι σαφής από την ηγετική ομάδα του ΔΗΚΟ …να μη πάει χαμένη ούτε μία ψήφος. Οι εκτιμήσεις μέχρι στιγμής, τους δικαιώνουν. Πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι καταδεικνύουν ότι η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της ανάδειξης Αναστασιάδη.

Και παρά την αρχική σύγχυση που προκάλεσε στην εκλογική βάση του κόμματος η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα, οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ δείχνουν να επιστρέφουν δυναμικά. Τα ποσοστά συσπείρωσης έχουν αυξηθεί θεαματικά και το «προσωπικό στοίχημα» του Μάριου Καρογιάν, φαίνεται να κερδίζεται.

Τη μερική ανάπαυλα στη διάρκεια των εορτών, θα ακολουθήσει πυρετώδης προεκλογική μάχη από τα κομματικά επιτελεία ΔΗΚΟ και ΔΗΣΥ. Τα κεντρικά και τα επαρχιακά στελέχη του Κόμματος εργάζονται από κοινού για την επίτευξη του στόχου. Συντονισμός νίκης, με συγκεντρώσεις και ομιλίες σε κάθε γωνιά της ελεύθερης Κύπρου, με συγκροτημένες προτάσεις για το μέλλον του τόπου που θα κάνουν τη διαφορά.