Όχι σε φιλοδωρήματα..

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, μαζί με το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν ότι απαγορεύονται  αυστηρώς τα φιλοδωρήματα σε υπαλλήλους του Δήμου Λευκωσίας.

Επίσης έδωσαν πολύ αυστηρές οδηγίες προς το προσωπικό της υπηρεσίας συλλογής σκυβάλων,  να μην κτυπάνε πόρτες ζητώντας φιλοδωρήματα από τους δημότες της Λευκωσίας, όπως έκαναν κάθε χρόνο.

Σε περίπτωση, αναφέρει η ανακοίνωση που Δημότες δεχτούν επίσκεψη από εργαζομένους του Δήμου στην εν λόγω υπηρεσία,  να μην ανταποκριθούν στο αίτημα τους για φιλοδώρημα.

Πολύ καλή κίνηση έγινε από το Δήμο Λευκωσίας και ας ελπίσουμε να πάρουν παράδειγμα και οι άλλοι Δήμοι στη Κύπρο.

Δεν γίνεται, ο περισσότερος  κόσμος να  πεινά κυριολεκτικά, και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές να αναγκάζεται να παίρνει τα απαραίτητα για να ζήσει, από τα κοινωνικά παντοπωλεία και να  τον αναγκάζουν οι υπάλληλοι του Δήμου να δώσουν από το υστέρημα τους φιλοδώρημα….

Στο κάτω –  κάτω,  οι υπάλληλοι αυτοί έχουν πάρει και 13ο μισθό και  το μισθό τους παίρνουν κάθε τέλος του μήνα…

Ας επιδείξουν όλοι σε αυτό το τόπο τον απαραίτητο αλληλοσεβασμό, γιατί υπάρχουν οικογένειες ανέργων που έχουν ξεχάσει τι θα πει μισθός…

Check Also

Υφ. Τουρισμού: «Ουρές» θα κάνουν οι τουρίστες με τέτοιο logo…

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, σε μία φαντασμαγορική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, με εκλεκτούς προσκλεκλημένους, …

Πρόεδρε, πας για ανασχηματισμό, ή ανακύκλωση προσώπων;

Πρόεδρε, πας για ανασχηματισμό, ή ανακύκλωση προσώπων; Εδώ και αρκετές μερες τα σενάρια ανασχηματισμού δίνουν …