Όταν ο Μάικ Τάισον προσπάθησε να δώσει $10.000 σε φύλακα για να παλέψει με γορίλα

Στην απίστευτη παραδοχή ότι είχε δωροδοκήσει έναν φύλακα ζωολογικού κήπου με 10.000 δολάρια προκειμένου να του επιτρέψει να αναμετρηθεί με έναν γορίλα προχώρησε ο παλαίμαχος πρωταθλητής πυγμαχίας Μάικ Τάισον.

Ο διάσημος πυγμάχος Μάικ Τάισον είναι γνωστός για το πάθος που τρέφει στα άγρια ζώα, αρκετά από τα οποία φιλοξενεί στην έπαυλή του, όπως αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ του Netflix Tiger King.

Εκεί, ο 52χρονος πρωταθλητής παραδέχεται ότι επιχείρησε να αναμετρηθεί στην πυγμαχία με έναν γορίλα: στα τέλη της δεκαετίας του 1980 προσπάθησε να δωροδοκήσει έναν υπάλληλο φύλαξης σε ζωολογικό πάρκο της Νέας Υόρκης για να του επιτρέψει να μπει στο κλουβί με τους γορίλες και να παλέψει με έναν.

Ο “Iron Mike” εξήγησε ότι προσέφερε στον φύλακα το ποσό των 10.000 δολαρίων, όταν πληροφορήθηκε ότι ένας από τους γορίλες ασκούσε ασταμάτητο bullying στα υπόλοιπα ζώα του κλουβιού όπου βρισκόταν.

Όπως είπε, είχε επισκεφτεί τον ζωολογικό κήπο μαζί με την τότε σύζυγό του και αρχικά πρόσφερε χρήματα στον φύλακα για να τους ανοίξει το κλουβί και να μπουν οι δυο τους μέσα. Όταν, όμως, είδε πώς συμπεριφερόταν ο συγκεκριμένος γορίλας στους υπόλοιπους, θέλησε να δωροδοκήσει τον υπάλληλο για να τον αφήσει να παλέψει μαζί του.

Ευτυχώς, ο φύλακας παρά την δελεαστική πρόταση απέρριψε την προσφορά του.