Παραγουάη: O Ροναλντίνιο αποφυλακίστηκε μετά από 32 ημέρες σε φυλακή…

Ο διάσημος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο αδερφός του είναι υποχρεωμένοι να μείνουν κλεισμένοι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην πρωτεύουσα Ασουνθιόν – Ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως το διαβατήριό του ήταν πλαστό

Ελεύθερος μετά από 32 ημέρες σε φυλακή της Παραγουάης αφέθηκε ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλάκιση, για χρήση πλαστού διαβατηρίου.

Ο Βραζιλιάνος σταρ και ο αδερφός επιχείρησαν να εισέλθουν στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια, όταν έγιναν αντιληπτοί κατά τον έλεγχο από τις αρχές της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του κατέβαλαν εγγύηση 1,3 εκατ. δολαρίων, ωστόσο δεν μπορούν να επιστρέψουν στη Βραζιλία, καθώς εκκρεμεί η επανάληψη της δίκης τους. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο ίδιος και ο αδερφός του είναι υποχρεωμένοι να διαμείνουν σε ειδικό δωμάτιο ξενοδοχείου, στην πρωτεύουσα Ασουνθιόν, για το υπόλοιπο της ποινής τους (δηλαδή περίπου άλλους πέντε μήνες) ή έως ότου βγει η νέα απόφαση από το δεύτερο δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί για την υπόθεσή τους.